28 octombrie 2014

Resetarea prădătorilorDa, o fi zicând-o Vocea Rusiei, dar unde naiba ar fi putut să apară ? În mass-media Sistemului ?! Cât va dura până ce bizonu' PSD îşi va da seama că votează altceva decât e scris pe etichetă ?

[...] Ceea ce nu înțeleg cei care se bucură de încarcerarea mafioților de școală veche este că aceștia sunt înlocuiți cu ”băieții și fetele de la Harvard” care vor perpetua același sistem în care implicarea în acte de corupție este un element principal al controlului asupra coloniei. Cine poate fi mai obedient decât un politician vulnerabil și șantajabil? Despre ce calitate a actului politic, despre ce eficiență se poate discuta în condițiile în care cei incoruptibili sunt ”filtrați” la intrare în clasa politică?
 
Generația Udrea – Cocoș este pe ducă. Generația ”Hrebe” și-a pierdut influența. Este de bine? Probabil. Este mai bună și mai dreaptă generația Sebastian Ghiță? Improbabil, mai ales dacă analizăm atent contractele pe care o anume companie le-a încheiat pe bandă rulantă cu statul.

Atât timp cât electoratul se complace în ideea ”las că-i dăm afară pe ăștia corupți și va fi bine!” fără să înțeleagă că sistemul politic neocolonial este baza și principala cauză a corupției, toate schimbările pe scena politică nu fac altceva decât să ofere un show palpitant pentru unii și dezgustător pentru alții. Sistemul nu poate fi spart decât în condițiile care cei care ar încerca să elibereze România vor vedea că electoratul s-a săturat de situația în care țara poate fi guvernată prin telecomandă de la ambasada SUA care dirijează autocarele DNA.

Până la acel minunat moment, ne rămâne doar să contemplăm cu interes sau resemnare reîmpărțirea portofoliilor și spectacolul absurdist al confruntării ”zeloților lui Ghiță” cu ”martorii lui Iohanis” și ”urmașii lui Traian Băsescu”.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Ehe !
Cu generatiile iesite/scoase din scena(Nastase, Hrebe&Co) le-a fost mai greu papusarilor care ne conduc, fiindca aveau antrenament si fusesera atent selectionati la vremea lor, stiind sa arate cite fete era nevoie.
Dar spermatozoizii astia tineri , guvernati de un cinism feroce, dobindit prin spalarea creierului si ''mobilarea'' lui cu schema cuceritorilor Romaniei, VA FI GROAZNIC !
De avut in vedere ca aia de nu se dau plecati de pe strazile din Hong Kong sint din acelasi aluat !
La fel dementii de pe maidan sau cei care sint pe cale sa devasteze Budapesta....
Multi avem in familii retardati de astia care, prin tupeul pathologic ce li s-a inoculat inhiba orice manifestare fireasca, sanatoasa, a majoritatii tinerilor din tara noastra si din alte tari invinse....
Textul de mai jos ii deseneaza perfect(din rindul unora ca astia au recrutat bolsevicii straini si romani pe tortionarii anilor '50, care actionau animati de invatatura luminioasa a etc. etc.)

''Cum ajung psihopatii sa conduca lumea

Psihopatia este o tulburare de personalitate, greu detectata din cauza faptului ca inteligenta nu este afectata, ci doar partea emotionala. Nu toate persoanele psihopate se angajeaza in acte criminale si violente, insa pot face mult rau din cauza iresponsabilitatii.

Sub masca normalitatii, psihopatii reusesc sa ascunda faptul ca nu sunt capabili de sentimente. "A incerca sa trezesti emotii la un psihopat este ca si cum i-ai explica unui daltonist culorile", explica Robert Hare, un medic psihiatru care si-a dedicat intreaga cariera studiului personalitatii psihopate.

De ce ajung in functii de conducere? Pentru ca tulburarile de personalitate care ii caracterizeaza au ajuns sa fie considerate calitati in lumea moderna: aroganta si narcisismul sunt privite ca incredere in sine, prezenta charismatica si alunecoasa drept sociabilitate, manipularea drept inteligenta practica, dorinta de putere drept spirit de lider.

Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat nu are nevoie de adeziunea majoritatii, ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese, care poate sa "orienteze" si sa conduca populatia, cum ar fi, de exemplu, proprietarii unui post puternic de televiziune.''
Asadar, ce e de facut ?

Riddick spunea...

Năstase şi Hrebenciuc au pus botu'/umarul la UEizarea României, mai ales prin falsificarea pe faţă a referendumului constitutional din 2003, care introducea eurodiktatele.

http://taranulamar.blogspot.ro/2012/12/referendumul-constitutiei-europene-din.html

Aşa că, vorba aia: "tot ce li se întâmplă, o merită din plin".

"Ce-i de făcut ?" TREZIREA OAMENILOR .

Anonim spunea...

Total de accord !!!
Tradarea trebuie sa fie cumva platita !!!
TRADARE care a inceput cu multi ani in urma, dinainte de 1989.
Diferenta intre oamenii cu principia si coloana si tradatori este aceea ca primii spun deschis ce gindesc iar ceilalti comploteaza si infig pumnalul pe la spate.
Ei spun ca ne-au adus democratia, libertatea etc. dar, de fapt, au fost cele mai ordinare slugi in miinile criminalilor care au planuit distrugerea acestei Tari.
Bine ca tot cei care i-au folosit(si nu oamenii care se ''trezesc'', fiindca nimeni nu e lasat sa se trezeasca) ii arunca acum in temnite !!!
ASTA MERITA TRADATORII; EI VOR PIERI INTOTDEAUNA TOT DE TRADARE !!!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):