02 iulie 2014

Legea Big Brother votată în masă


Vot final
Adoptare PL 277/2014 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.111/2011 privind comunicaţiile electronice

Centralizator:TotalPSDPNLPDLPP-DDUDMRMino.PCNeafil.
- prezenţi:29214371201011131014
- voturi pentru (DA):1951308181021296
- voturi împotrivă (NU):20310--3--4
- abţineri:759522-6114
- nu au votat:211------

Lista de vot - aici

Forma legii, aşa cum a venit de la Senat - aici.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cea mai mare rusine de dupa 1089 !

Riddick spunea...

Votul cel mai ruşinos este ratificarea Tratatului de la Lisabona fără referendum (doar cu un vot contra şi o abţinere), iar cel mai periculos vot a fost cel al aderării la UE (tot fără referendum).

Voturi în cunoştinţă de cauză asupra proastei "negocieri" a capitolelor de aderare (practic, s-a acceptat tot şi nu s-a încercat măcar strecurarea unor clauze favorabile statului român).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: