09 iunie 2014

Vocea Rusiei revine cu candidatura Mugur Isărescu din partea "dreptei unite", acum şi cu "Băsescu-premier"


Cine este premierul dorit de Casa Albă, după alegerile prezidențiale?
[...] Singurul lucru bine pus la punct pe care-l mai are PDL la ora actuală este mașinăria organizatorică, la fel bună ca și cea a PSD. „Albă ca zăpada”, special creată pentru salvarea viitorului politic al lui Traian Băsescu, despre care vorbea în urmă cu câțiva ani consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, a adunat la alegerile europarlamentare, în afara celor 12,3% ale PDL-ului, un pic peste 18 % (PMP 6,2%, PP-DD 3,67%, PRM 2,7 %, Forța Civică 2,6 %, PNȚCD 0,89%, Noua Republică 0,27%). Care este liantul care a adunat sub o singură căciulă acest conglomerat pestriț ? Doar serviciile de informații românești sunt în măsură să răspundă la această întrebare.

Ieșirea de la guvernare a PNL și ruperea USL rămâne un mister la fel de mare ca și personajul care a gândit înființarea acestei alianțe, ca o supapă de refulare, într-un moment în care românii ar fi fost dispuși să măture pe jos cu întreaga clasă politică. Următorul pas al PNL a fost făcut după întoarcerea lui Crin Antonescu de la Washington și a părut o consecință a ordinelor primite de la americani. El a constat în scoaterea PNL din grupul liberalilor europeni, afilierea lui la grupul popularilor și inițierea reunirii prin absorbție a PNL cu PDL, în vederea creării unei „Drepte Unite”.
 
Cele 15 % ale PNL adăugate la peste 30 %, cât însumează PDL și sateliții săi, fac 45 %, față 37,60%, cât a obținut Alianţa PSD-UNPR-PC. Așadar, la nivelul electoratului captiv al partidelor, Dreapta Unită pare vehiculul cel mai potrivit pus la dispoziția lui Traian Băsescu, după ce acesta nu va mai fi președintele României. Mărul otrăvit al lui Traian Băsescu este Dan Diaconescu, care nu se știe prin ce pârghii (ale SRI probabil), pare să-l fi hipnotizat pe Liviu Dragnea, PPDD devenind un fel de partener la guvernare al PSD. Spre deosebire de electoratul altor partide, din cele 15 % ale PPDD din toamna lui 2012, 11 % au migrat grupat la PSD, unde s-au regăsit și la alegerile europarlamentare. Odată reluată emisia propagandistică a televiziunii PPDD, surogatul omului din popor numit Dan Diaconescu e capabil să le promită românilor toate minciunile de pe planetă, spunându-le ceea ce vor ei să audă, ca să uite de Rolls Royce, iahtul, elicopterele, vilele și sutele de milioane de euro, picate din cer în conturile sale. Așa cred eu că și-a propus Traian Băsescu, ca la alegerile prezidențiale, prin DD, să mai adauge zestrei Dreptei Unite încă 10-11 %, ciupite de la PSD.

Ca lucrurile să fie și mai clare, Crin Antonescu a renunțat la a mai candida la prezidențialele care vor avea loc peste șase luni, când toate calculele de probabilități îl dădeau ca și calificat în turul doi. Nominalizarea drept candidat la alegerile prezidențiale din partea Dreptei Unite a lui Mihai Răzvan Ungureanu, Elena Udrea, Cătălin Predoiu sau Klaus Iohannis e o simplă glumă, întrucât înseamnă eșec garantat 100 %, indiferent câte procente ar avea în spate această alianță. Flerul meu de om trecut prin menajeria politică românească îmi spune că Mugur Isărescu va fi candidatul Dreptei Unite și noul președinte al României că și-a jucat cu mult talent rolul de personaj cheie în subminarea economiei naționale și merită.

http://romanian.ruvr.ru/2013_12_10/Ce-legatura-are-Mugur-Isarescu-cu-RoSia-Montana-1966/

Mai nou, se afirmă că și asupra lui Victor Ponta se fac presiuni de la Whisky Hotel (White House - Casa Albă) pentru a-i ceda poziția de candidat al Alianței PSD-UNPR-PC, eternului looser, Mircea Geoană. Dacă Ponta acceptă, există posibilitatea ca Isărescu să iasă președinte din primul tur. Și misiunea lui Isărescu, primită de la Whisky Hotel,este aceea de a-l numi pe Traian Băsescu premier al României, trimițând PSD-ul în opoziție.

Ministerul Internelor condus de generalul Gabriel Oprea (fost ministru al Apărării în guvernele băsiste din perioada 2009-2012), secondat de generalul procuror Ilie Botoș (școlit și atestat de celebrele forțe speciale americane „Delta Force”), are un rol cheie în organizarea și supravegherea desfășurării alegerilor prezidențiale. Dacă „Interesul național” identificat cu interesul personal al lui Oprea o cere, unde au mers trei re-evaluări din partea lui Traian Băsescu, merge și a patra.

Comparând emisiunile Antenei 3 care au precedat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 29 iulie 2012 cu cele de după alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, observăm că cei mai vehemenți critici ai președintelui și-au rărit aparițiile virând „deontologic” spre televiziunile băsiste. Ar surprinde pe cineva să-l vadă pe colonelul „Ericsson” Bogdan Chireac aplicând metoda Ion Cristoiu pentru a se transforma peste noapte în lingăul personal al „guvernatorului” ? Potențialul nu-i lipsește dacă e să-mi amintesc doar că din demascator voluntar la Securitate a presupușilor sabotori NATO care mișunau prin Republica Socialistă România până în 1989, acesta s-a metamorfozat în animator al summitului NATO de la București din 2008 şi campion al omagierii imaginarelor beneficii aduse României de participarea militarilor noștri, ca trupe de ocupație NATO în Afganistan.

Singura necunoscută o reprezintă câte săptămâni sau luni mai durează până când „Soluția imorală”, reprezentată de Antenele lui Voiculescu, depune armele și bate palma cu Guvernatorul ? Doar Radu Tudor, prieten la cataramă cu bateriile Patriot americane, e „competent” să facă o astfel de evaluare.

http://romanian.ruvr.ru/2014_06_09/Cine-este-premierul-dorit-de-Casa-Alba-dupa-alegerile-prezidentiale-7977/

3 comentarii :

Anonim spunea...

ne-o batut Dumnezeu cu Isarescu presedinte si mai rau...cu Basescu premier. Doamne BATE-I pe amandoi..... Oarenu am suferit destul pana acum !!!! Este strigator la cer !!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

decat cu astia mai bine sa sara planeta in aer !!!!!!!!

Riddick spunea...

Nu cred că va fi niciunul pe vreo poziţie ca-n prezicerea din articol.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: