08 iunie 2014

Regele ciubotelor, regele ciocolatei


Mass-media nu-l mai numeşte pe Poroşenko "oligarh", ci "miliardar"...

INSANITY RULZ

Hău ! Hău ! Hău !

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu am nimic sa reprosez ideii de a sublinia modul original in care este receptat noul ''presedinte'' ales de o parte a populatiei statului artificial, Ucraina.
Ma jenez insa in fata incercarii de a introduce pe presedintele Nicolae Ceausescu in aceasta ''incercare jurnalistica''(?!) .
Macar pentru faptul ca pe el nu l-au pus in tron strainii, sau nu a fost rezultatul unei diversiuni antiromanesti, de asemenea straina, asa cum e cazul regelui(?!) tigan, Cioaba !
Am tinut sa fac remarca de mai sus fiindca ar fi firesc sa renuntam la anumite clisee impuse de lovitura de stat din 1989.

Riddick spunea...


L-am pus pe Ceauşescu fiindcă sceptrul era un element bizar într-o republică socialistă.

Nu-mi aduc aminte ca Ceauşescu să fi fost ales prin alegeri libere, cu mai multe partide şi candidaţi.

În niciun caz nu (mai) sunt sub influenţa acelor clişee, şi asta din 13 ianuarie 1990, când l-am auzit la radio pe Brucan spunând "Frontul Salvării Naţionale se va constitui ca partid şi va participa la alegeri" (conferinţă de presă la Hotel Intercontinental).

Treaba cu "ciubotele" e ca să se lege cu "ciocolata", adică trecutul profesional al celor doi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: