16 decembrie 2013

Semnale de pregătire


A apariţiei noului partid de stânga.

Alina Mungiu-Pippidi ("Bravo, manifestanţi de duminica asta"):

Pe viitor trebuie sa ne organizam, daca nu mai trec astia legi pe sest de noaptea pina dimineata, sa avem organizatori formali, sa asiguram plan de actiune si grupuri de voluntari care sa elimine provocatorii. O sa o facem. Deocamdata, multumesc tuturor. Jos mincinosii de la guvern, sa-si ia inapoi ce au gresit si sa cada capete si propun sa ne ducem acasa. Mesajul nostru a fost auzit. Lista neagra urmeaza. Dar daca nu pregatim si ceva mai organizat mesajul de Jos toti poate rezolva probleme punctuale, dar nu si problema. Curaj in saptamina nu usoara care urmeaza si ne auzim mai departe cu planuri si actiuni.
Şi o părere din zona (de mass-media) USL, despre cine ar fi în spate.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

AMP chema "la lupta cea mare " şi in 2008 la alegeri...
Ce-a ieşit , am văzut

Riddick spunea...

Sistemul face zarvă pe chestii de detaliu, nu de fond, să nu cumva să apară Adevărata Opoziţie. Ocupă spaţiul public cu scenete.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: