Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

12 decembrie 2013

Cristoiu: "Crin Antonescu, du-te și te culcă! Te-au lucrat ăștia de nu te-ai văzut!"Cum, "care ăştia" ?! Ăştia

Ion Cristoiu, postare pe Facebook:
Tîlcul întîmplărilor din ultimele două zile nu poate fi înțeles decît dacă luăm în calcul următoarele fapte, aparent ciudate, dar care-și dezvăluie abia acum dedesubturile:
1. Declanșarea Loviturii în timp ce Ponta era plecat ca să se pozeze cu Obama.
2. Campania dusă împotriva Loviturii de Romînia tv, postul de casă al lui Victor Ponta.
3. Reflectarea spectaculoasă a reacțiilor occidentale la Lovitură de către RRA, post favorabil lui Ponta.
4. Scoaterea din discuție a lui Ponta de către TB.
5. Cultivarea de către jurnaliștii apropiați Cotrocenilor a tezei sărmanului Ponta.
6. Crin Antonescu nu numai că nu denunță Lovitura, nu numai că nu tace prudent, dar, mai mult, într-o mișcare absolut neghioabă, o apără public miercuri printr-o campanie ostentativă.
7. Crin Antonescu iese joi pentru a declara c-a fost dezinformat. L-au constrîns la asta avertismentele occidentale.
Nu știu ce s-a petrecut în culise. Presupun însă un Scenariu menit a-l scoate pe Crin Antonescu din joc. Să nu uităm că liderul PNL paria crucial pe electoratul de dreapta, susținător al statului de drept. Vorbea chiar de electoratul lui TB. Acum, Crin Antonescu poate să-și ia adio de la acest electorat. Nu cumva faptele de mai sus spun că asta au urmărit Regizorii?

3 comentarii :

Riddick spunea...


Traian Basescu pregateste Romania pentru un presedinte independent?

[...] Cine e de viitor, în schimb? Mișcarea Populară, despre care președintele afirmă că va beneficia de sprijinul său direct, dar strict în perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare, adică în 2016. Adică zero șanse la prezidențiale.

Să recapitulăm, deci: stînga nu are forța să dea președintele pe cont propriu, USL e o struțo-cămilă, PNL e ispitit să se rupă și să încerce polarizarea dreptei pentru că ar avea șanse la președinție, dar dreapta, luată bob cu bob, mai mult nu există și nici nu are șanse să se redefinească pînă la alegeri. (”Unificarea dreptei e tot mai îndepărtată”).

Ce rămîne în acest caz?

O singură variantă.
Un candidat independent, venind dinspre dreapta, dar fără legătură directă cu partidele care se pretind la această oră de dreapta.
Unul cu suficientă notorietate ca să nu aibă nevoie de cine știe ce popularizare.
Altfel, Băsescu nu ar spune că respectivul candidat nici nu a apărut pînă acum, nici nu momentul, deocamdată să vorbim de el. Și că momentul cel mai bun e după alegerile parlamentare.

Alegerile în cauză au loc în iunie anul viitor, însă, ceea ce înseamnă că, ținînd cont și de interesul scăzut pentru politică al românilor în perioada de concedii, candidatul dreptei va fi lansat și popularizat nu mult înaintea campaniei electorale din toamnă.
E de la sine înțeles că Băsescu ia în calcul un personaj cu multă greutate și popularitate, că pînă află țața Floarea cine e vreun anonim promițător durează mult și bine.

E posibil ca personajul în cauză să fie Mugur Isărescu, ar corespunde perfect profilului sugerat de președinte, mai ales că acum două luni Băsescu s-a întîlnit tete-a-tete cu vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg, prezent la Bucureşti, la invitația BNR, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Clubului de la Roma, unde Isărescu e membru marcant. Vizită la care, se aude prin tîrg, s-ar fi dat clar mesajul ”Isărescu for president”.
Și cînd o spun apăsat băieții aceia, are greutate.
Deocamdată, să o lăsăm în stadiul de speculație și să urmărim, pe mai departe, straniile mișcări de pe scena politică autohtonă. Merită!

http://www.inpolitics.ro/traian-basescu-pregateste-romania-pentru-un-presedinte-independent-art68807.aspx

Anonim spunea...

Si daca jurnalistii rai readuc in discutie povestea aia cu (nota mea ''presupusa'')calitatea de ofiter SIE a astuia, despre care nu vrea sa vorbeasca !!!
Si daca altii incep sa povesteasca despre diferite afaceri in care s-a implicat respectivul, in favoarea unor apropiati si chiar membri ai familiei sale, unele pe banii BNR, adica PUBLICI ?
Si daca unii se gindesc sa-l intrebe cum a aparat BNR bancile Statului Roman de au intrat toate in colaps ??
Si s-ar mai putea imagina intrebari, una dintre ele fiind despre cum ar vedea unele organizatii ''discrete'' din Romania, aceasta candidatura !
Si mai e si ''boborul'' pe aici !!!
Se intelege de ce omul supraliciteaza privind aderarea la Euro, subiect drag Germaniei, dar poate ca, pina la anul, multe lucruri se pot schimba in imperiul superbolsevic evropen !!!

Riddick spunea...


Mă cam gâdilă degetele să pun poză la blog: "Oricine, în afară de Isărescu !".

La fel cum am pus - încă din 2011 ! - NU REVIZUIRII CONSTITUŢIEI !
NU REGIONALIZĂRII !
ROMÂNIA, NU ROM-EU-NIA !


Să nu fie alarmă falsă, şi să rămână tot Căcărău catindatul USL.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dragoş Paul Aligică, 2013: "Fiţi atenţi aici ce e greu cu adevărat şi ceea ce înseamnă a face politică: E greu să faci reforme şi să construieşti în pofida voinţei populare şi elitei politice. Ăia sunt meseriaşii adevăraţi, ăia merită admiraţia şi respectul. Ăla e leadership adevărat şi ăia sunt politicieni şi strategi adevăraţi. Cei care construiesc în pofida materialului clientului şi valului, nu cei care se dau duşi de val. Cei care iau masa inertă sau recalcitrantă de aici şi o mută dincolo. Aşa se construiesc societăţi, economii, naţiuni."

Postări populare (nu P.P.E. !):