12 decembrie 2013

Cristoiu: "Crin Antonescu, du-te și te culcă! Te-au lucrat ăștia de nu te-ai văzut!"


Cum, "care ăştia" ?! Ăştia!

Ion Cristoiu, postare pe Facebook:
Tîlcul întîmplărilor din ultimele două zile nu poate fi înțeles decît dacă luăm în calcul următoarele fapte, aparent ciudate, dar care-și dezvăluie abia acum dedesubturile:
1. Declanșarea Loviturii în timp ce Ponta era plecat ca să se pozeze cu Obama.
2. Campania dusă împotriva Loviturii de Romînia tv, postul de casă al lui Victor Ponta.
3. Reflectarea spectaculoasă a reacțiilor occidentale la Lovitură de către RRA, post favorabil lui Ponta.
4. Scoaterea din discuție a lui Ponta de către TB.
5. Cultivarea de către jurnaliștii apropiați Cotrocenilor a tezei sărmanului Ponta.
6. Crin Antonescu nu numai că nu denunță Lovitura, nu numai că nu tace prudent, dar, mai mult, într-o mișcare absolut neghioabă, o apără public miercuri printr-o campanie ostentativă.
7. Crin Antonescu iese joi pentru a declara c-a fost dezinformat. L-au constrîns la asta avertismentele occidentale.
Nu știu ce s-a petrecut în culise. Presupun însă un Scenariu menit a-l scoate pe Crin Antonescu din joc. Să nu uităm că liderul PNL paria crucial pe electoratul de dreapta, susținător al statului de drept. Vorbea chiar de electoratul lui TB. Acum, Crin Antonescu poate să-și ia adio de la acest electorat. Nu cumva faptele de mai sus spun că asta au urmărit Regizorii?

3 comentarii :

Riddick spunea...


Traian Basescu pregateste Romania pentru un presedinte independent?

[...] Cine e de viitor, în schimb? Mișcarea Populară, despre care președintele afirmă că va beneficia de sprijinul său direct, dar strict în perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare, adică în 2016. Adică zero șanse la prezidențiale.

Să recapitulăm, deci: stînga nu are forța să dea președintele pe cont propriu, USL e o struțo-cămilă, PNL e ispitit să se rupă și să încerce polarizarea dreptei pentru că ar avea șanse la președinție, dar dreapta, luată bob cu bob, mai mult nu există și nici nu are șanse să se redefinească pînă la alegeri. (”Unificarea dreptei e tot mai îndepărtată”).

Ce rămîne în acest caz?

O singură variantă.
Un candidat independent, venind dinspre dreapta, dar fără legătură directă cu partidele care se pretind la această oră de dreapta.
Unul cu suficientă notorietate ca să nu aibă nevoie de cine știe ce popularizare.
Altfel, Băsescu nu ar spune că respectivul candidat nici nu a apărut pînă acum, nici nu momentul, deocamdată să vorbim de el. Și că momentul cel mai bun e după alegerile parlamentare.

Alegerile în cauză au loc în iunie anul viitor, însă, ceea ce înseamnă că, ținînd cont și de interesul scăzut pentru politică al românilor în perioada de concedii, candidatul dreptei va fi lansat și popularizat nu mult înaintea campaniei electorale din toamnă.
E de la sine înțeles că Băsescu ia în calcul un personaj cu multă greutate și popularitate, că pînă află țața Floarea cine e vreun anonim promițător durează mult și bine.

E posibil ca personajul în cauză să fie Mugur Isărescu, ar corespunde perfect profilului sugerat de președinte, mai ales că acum două luni Băsescu s-a întîlnit tete-a-tete cu vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg, prezent la Bucureşti, la invitația BNR, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Clubului de la Roma, unde Isărescu e membru marcant. Vizită la care, se aude prin tîrg, s-ar fi dat clar mesajul ”Isărescu for president”.
Și cînd o spun apăsat băieții aceia, are greutate.
Deocamdată, să o lăsăm în stadiul de speculație și să urmărim, pe mai departe, straniile mișcări de pe scena politică autohtonă. Merită!

http://www.inpolitics.ro/traian-basescu-pregateste-romania-pentru-un-presedinte-independent-art68807.aspx

Anonim spunea...

Si daca jurnalistii rai readuc in discutie povestea aia cu (nota mea ''presupusa'')calitatea de ofiter SIE a astuia, despre care nu vrea sa vorbeasca !!!
Si daca altii incep sa povesteasca despre diferite afaceri in care s-a implicat respectivul, in favoarea unor apropiati si chiar membri ai familiei sale, unele pe banii BNR, adica PUBLICI ?
Si daca unii se gindesc sa-l intrebe cum a aparat BNR bancile Statului Roman de au intrat toate in colaps ??
Si s-ar mai putea imagina intrebari, una dintre ele fiind despre cum ar vedea unele organizatii ''discrete'' din Romania, aceasta candidatura !
Si mai e si ''boborul'' pe aici !!!
Se intelege de ce omul supraliciteaza privind aderarea la Euro, subiect drag Germaniei, dar poate ca, pina la anul, multe lucruri se pot schimba in imperiul superbolsevic evropen !!!

Riddick spunea...


Mă cam gâdilă degetele să pun poză la blog: "Oricine, în afară de Isărescu !".

La fel cum am pus - încă din 2011 ! - NU REVIZUIRII CONSTITUŢIEI !
NU REGIONALIZĂRII !
ROMÂNIA, NU ROM-EU-NIA !


Să nu fie alarmă falsă, şi să rămână tot Căcărău catindatul USL.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: