26 octombrie 2013

Te pomeneşti că Băsescu "nu ştia nimic" din chestiile astea


... Când l-a numit pe politicianul social-democrat George Maior director la SRI. 
 

NaşulTV:

TROICA MAIOR-GHITA-PONTA, FIII CARE STAPINESC ROMANIA!

George Maior este seful SRI si FIUL lui Liviu Maior, nas al cuibului securistic de la Cluj inca de pe vremea lui Ceausescu. Liviu Maior a fost inalt demnitar al regimului Iliescu si fost ambasador in Canada in 1997, anul perfectarii multor aranjamente cu asa-zisii canadieni de la Gabriel Resources (Rosia Montana).

George Maior este NASUL lui Victor Ponta la casatoria cu Daciana Sirbu. Gabriel Oprea, presedintele UNPR si fost ministru al Apararii, aliat al PSD, este NASUL lui Ponta la prima lui casatorie.

Victor Ponta este doar un executant cuminte al ordinelor lui George Maior, nasul sau. Ponta  stie ca toate dosarele compromitatoare se afla la NASUL de la SRI, inclusiv fotografii, inregistrari video, conturi bancare si vizite in strainatate monitorizate, cam cu ce se ocupa SRI. Sint importante fiindca George Maior vrea sa fie sigur ca, daca Ponta ajunge Presedinte, il va numi pe el in functia de prim-ministru! Visul lui Maior este sa fie seful guvernului, pozitie din care spera sa ajunga Presedinte al Romaniei dupa ce Ponta nu va mai fi! De aceea George Maior viseaza ca opozitia sa fie condusa de Elena Udrea, o fata cu ambitii mari sa ajunga premier sau presedinte, fiindca Maior stie ca romanii mai au nevoie de inca 15-20 de ani pentru a alege o femeie. In plus, Udrea este foarte santajabila de catre echipa Maior-Ghita-Ponta, au lucrat serios “baietii” ca sa aiba “materiale” suficiente!

Am uitat sa precizez ca Ponta este si el FIUL cuiva, “tatii” lui fiind Iliescu si Nastase.

DE FINAL:

1. Singurul adversar puternic de care se teme TROICA este, culmea, americanul (Biden s-a prins de smecheriile celor 3). Nu intimplator Biden i-a telefonat lui Basescu!

2. Singurul adversar “surpriza” de care se tem cei 3 este STRADA, de aici si diversiunile criminale pe care le incearca (vezi cazul ministrului Barbu si cazul Cimpeni, unde au ratat milimetric un mic razboi civil cu morti si raniti)


INTREBARE :

De ce nu il demite Traian Basescu pe seful SRI ?!? Fiindca e un razboi al naibii de complicat! Americanii joaca mereu cu invingatorii iar cele mai mari sanse le au Maior-Ghita-Ponta! Americanii stiu ca celebra TROICA poate servi miine interesele Rusiei daca se simte amenintata ori Obama nu isi poate permite o asemenea infringere! Americanii stiu ca Basescu este foarte vulnerabil in batalia cu cei 3 si pot doar sa-l tina in viata cu cite un telefon “strategic”. Pragmatici, AMERICANII isi vor urmari intotdeauna INTERESUL EVONOMIC, bravo! fiindca numai asa iti sustii TARA si COMPATRIOTII !

Pina cind ROMANII nu pot furniza o ALTERNATIVA SIGURA la TROICA MAIOR-GHITA-PONTA, putem spune ca Ponta este in pole position sa fie viitorul Presedinte al Romaniei ! Cu Maior premier si Ghita stapin al PSD, al Presei si al Parlamentului Romaniei ! Justitia e doar o floare la butoniera TROICII !

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: