16 septembrie 2013

Mişcătorii Populari şi-au angajat un mason şi agent acoperit ca purtător de cuvânt


Bogdan Gamaleţ, găvărici de tembeleviziuni. Demult îl bănuiam că-i agent acoperit - după moacă şi prestaţie, iar acum văd că are-n CV c-a predat la Academia Naţională de Informaţii Mihai Viteazul şi că a coordonat Studioul TV al guvernelor FSN şi FDSN/PDSR (1991-1995). Că-i şi mason, am aflat după ce a apărut ştirea că a ajuns purtător de cuvânt la Partidul Băsesc.

MEDIAFAX:

Fostul jurnalist Bogdan Gamaleţ va fi purtătorul de cuvânt al Partidului Mişcarea Populară: Am ajuns să ştiu nevoile poporului şi ce vrea presa

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat, luni, că purtătorul de cuvânt al partidului va fi fostul jurnalist Bogdan Gamaleţ.

Tomac a spus, într-o conferinţă de presă, că PMP va avea departament de comunicare şi toate poziţiile oficiale ale partidului vor fi găsite pe portalul PMPonline.ro.

El a spus că fostul jurnalist Bogdan Gamaleţ va fi purtătorul de cuvânt al partidului.

Bogdan Gamaleţ a precizat că provine din rândul jurnaliştilor şi că în prezent este membru al PMP.

"Provin din rândul jurnaliştilor. Am ajuns să ştiu nevoile poporului şi ce vrea presa", a spus Gamaleţ.

DIGI 24 (martie 2013):

„Dacă aș cunoaște vreun politician care face parte din masonerie, nu mi-e permis să dezvălui așa ceva”, a declarat și Bogdan Gamaleţ, mare maestru al Marii Loji Simbolice Române.

Salonul internaţional de arte şi de cultură masonică (15 septembrie 2012):
  • 16.00 - Câteva consideraţii despre "Mass Media şi Masonerie", Bogdan Gamaleţ, Mare Maestru al Marii Loji Simbolice Române
Gândul (ianuarie 2009):

Fostul prezentator TV Bogdan Gamaleţ a fost angajat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pe postul de consilier de imagine, a anunţat, joi, Direcţia de Relaţii Publice a instituţiei.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: