21 septembrie 2013

De ce-i face unu' de la Antena 3 reclamă lui Toader Paleologu?!


Iosif Buble (pesurse.ro), adică. Soţul deputatei Diana Tuşa (ex-PnL, acum la IRL). Paleologu, promovat lângă Fundaţia Titulescu.


7 comentarii :

Riddick spunea...

Evident, o întrebare retorică. Aschimodia, ai cărei părinţi par a fi mai degrabă Hanna&Barbera, se pregăteşte să plece din PDL.

Theodor Paleologu spunea...

Spuneti-mi si mie unde ma pregatesc sa plec. Pareti mai bine informat decit mine. Rinocerita de care suferiti va impiedica sa vedeti ca este vorba de cursuri, de filozofie, muzica, istoria religiilor, lucruri de care s-ar parea ca nu aveti habar.

Riddick spunea...

... iar dumneavoastră păreţi rapid informat (postacii de pe Facebook, unde am publicat aceeaşi postare ?)

Crystal Clear spunea...

Dl Paleologu nu pleacă încă.
Nu-l lasă "Farfuridi"

http://www.referatele.com/referate/romana/online1/Caracterizarea-lui-Farfuridi-din-O-scrisoare-pierduta-de-Caragiale-referatele-com.php

Riddick spunea...

E din desene animate scary.

Din "mapăţii" politici RO.

Crystal Clear spunea...

Nu numai că-i place rolul, dar i se şi potriveşte de minune !

Riddick spunea...

Oho, şi-ncă cum !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: