Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

12 martie 2013

"Universul meu nu se lasă construit de propaganda monomaniacală a devoratorilor de națiuni"Şi eu, la fel. Am zis. Howgh !

Eurosceptic ? 

Nu. Anti-UEist pe față. Din ce în ce mai ostil față de organizația suprastatală și antinațională. E dreptul meu și mă simt tot mai amenințat, în calitate de cetățean român, de prestația președintelui, guvernului și, în general, de activitatea așa numitei clase politice.

Nu știu dacă, în litera legii, pozițiile președintelui Băsescu constituie un act de trădare ce se pedepsește cu asprime, în logica normală a funcționării unui stat suveran ele sînt însă acte de trădare.

Nu poți să te pretinzi reprezentant al unei națiuni cînd te trezești înfierînd atitudinea celor ce nu doresc de fel o integrare și mai mare în UE. Nu poți fi privit decît cu maximă suspiciune cînd te exprimi ca un agent de vînzări al corporațiilor străine, virulent și lipsit de respect față de stăpînii tăi adevărați, națiunea română și cetățeanul român.

Eurosceptic ? Nu, pentru că se minte încă din modul cum se insinueză echivalența între Europa și UE. Pot fi un feroce antiueist și pot rămîne un european sceptic, fără a fi eurosceptic. Universul meu nu se lasă construit de propaganda monomaniacală a devoratorilor de națiuni.

Cetățean român fiind am dreptul de a cere socoteală în privința felului cum este gospodărită averea mea – teritoriul, resursele, pîrghiile economice și financiare ale țării. Avere indivizibilă între cetățeni, dar, se pare, condamnată la a fi cedată străinilor de țară. În logica existenței statului, acțiunea de înstrăinare este trădare de țară, chiar fără paragraf legislativ în care să fie încadrată.

Eurosceptic ? Nu e treaba președintelui ce gîndesc eu. E însă treaba mea să știu dacă poziția dumnealui nu cumva prezintă un risc inacceptabil pentru evoluția țării mele. Trasul de urechi e exclusiv privilegiul meu.

Eurosceptic ? Adică tu mă înjuri, mă ameninți, direct sau mai printre dinți, corporațiile pe care le slujești mă fură, inamici cu care tu hăhăi îmi vor țara făcută bucăți, iar eu să mă edulcorez într-un euroscepticism fîțos, să accept bleg calea unică pentru că așa e gigea, pentru că așa decid juriul, ratingul sau poll-ul. Hai, fă pași !

Eurosceptic ? Nu. Antiglobalist, anticorporatist pe față.

Uitam. Antioccidental ? Da, atît timp cît se identifică cu UE, cu globalismul, cu neocolonialismul, cu anticreștinismul și cu prostirea deliberată, cu uniformizarea în jos.

Antiueist și antioccidental pentru că aici trăiesc, în zona asta e cuprinsă țara mea, de aici “mi se trage”, rămîn european și occidental (în sensul larg al elementelor comune de cultură și civilizație creștină, greacă, romană) fără să stau plecat în fața niciunui imperativ inventat de simpluți cu condicuță.

10 comentarii :

Riddick spunea...


Eurosceptic ? Adică tu mă înjuri, mă ameninți, direct sau mai printre dinți, corporațiile pe care le slujești mă fură, inamici cu care tu hăhăi îmi vor țara făcută bucăți, iar eu să mă edulcorez într-un euroscepticism fîțos, să accept bleg calea unică pentru că așa e gigea, pentru că așa decid juriul, ratingul sau poll-ul. Hai, fă pași !

Anonim spunea...

Adica nu mai poti trage O BASINA CA DEVII EURO-SCEPTIC. Ai mincat produse naturale neaprobate de BRUXELES. Deci in final ne TERORIZEZI.

Crystal Clear spunea...

Excelenta postare !

Conu Mişu a exprimat esenţa sentimentelor unei naţiuni călcate in picioare şi vândută străinilor de catre conducatorii ei..

Riddick spunea...

Poate e puţin cam neclară delimitarea de "Occident". Nu există Occident ca atare, ci tendinţe în cadrul lui.

Convergență: Globaliștii presează fuziunea Rusia-UE

Traducerea articolului de la The New American - "Convergence: Globalists Push Russia-EU Merger".

http://riddickro.blogspot.ro/2012/12/convergenta-globalistii-preseaza.html

Crystal Clear spunea...

Primul impuls al meu a fost sa comentez la fel .Pe urma am citit mai atent .La final spune:
"rămîn european și occidental (în sensul larg al elementelor comune de cultură și civilizație creștină, greacă, romană) fără să stau plecat în fața niciunui imperativ inventat de simpluți cu condicuță."

Riddick spunea...

Era necesară precizarea (nu am fost prea atent la ea).

Crystal Clear spunea...

Da :)

Gogu spunea...

Iata o baza documentara serioasa ce va trebui sa o utilizam in eenimentele ce vor urma:
http://europa.eu/generalreport/index_ro.htm
Zic asta fiindca atunci cind combati cu ''materialul clientului'' efectul e pe masura !!

Gogu spunea...

Conu' Misu e ca lumea ! Ai vazut ce poezie tonica are pe pagina unde e postat articolul de mai sus?
http://conumishu.wordpress.com/2013/03/12/eurosceptic/
E ca un imn ! Si nu cred ca ar trebui sa o analizam prea ''la milimetru'' din punctul de vedere al ''partilor de vorbire'' folosite !

Riddick spunea...

Pâi, da, "uniunea politică" pe primul loc:

Raportul este structurat în 6 capitole:

Către o uniune politică
Consolidarea guvernanţei economice şi a stabilităţii financiare în Uniunea Europeană
Accelerarea creşterii economice
O mai mare atenţie acordată cetăţenilor UE
O Uniune Europeană mai puternică în lume
Instituţiile şi organismele europene în acţiune

Eurocomuniştii (la fel ca sovietocomuniştii) nu vor ca lumea să fie înarmată ("Biblia şi puşca").


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dragoş Paul Aligică, 2013: "Fiţi atenţi aici ce e greu cu adevărat şi ceea ce înseamnă a face politică: E greu să faci reforme şi să construieşti în pofida voinţei populare şi elitei politice. Ăia sunt meseriaşii adevăraţi, ăia merită admiraţia şi respectul. Ăla e leadership adevărat şi ăia sunt politicieni şi strategi adevăraţi. Cei care construiesc în pofida materialului clientului şi valului, nu cei care se dau duşi de val. Cei care iau masa inertă sau recalcitrantă de aici şi o mută dincolo. Aşa se construiesc societăţi, economii, naţiuni."

Postări populare (nu P.P.E. !):