19 septembrie 2012

În toata făcătura de acasă și din lume, o mână de nelegiuiți ne conduc spre dezastru



ROȘII ȘI OUĂ PENTRU PARAZIȚI

In toata facatura de acasa si din lume, o mina de nelegiuiti ne conduc spre dezastru. Cum sa nu defileze cu tupeu romantic Barroso si Angela prin intreaga Europa ? E doar sub porunca lor.
Pe 17-18 octombrie vor fi la Bucuresti, la Congresul P.P.E., sa ne vorbeasca despre libertate, solidaritate si responsabilitate. Sint asteptati sefi de state si de guverne din tari nemembre ale U.E., presedintele Consiliului European, lideri ai partidelor, comisari europeni, europarlamentari, delegati din partidele si organizatiile membre P.P.E. Mai bine veneau la nunta Ebei cu acelasi efect. De fapt, este vorba de libertatea lor, de solidaritate intre ei, impotriva propriilor popoare. Cred ca romanii vor sacrifica niste rosii, niste oua pentru democratii astia din virful Europei care se inghesuie la pomana ! 


"Vocea Rusiei" mai că nu spune că Ponta și Băsescu joacă în aceeași piesă:
Meci la Bruxelles. Victoria dubioasă a USL

Întâlnirile recente pe care preşedintele Comisiei Europene le-a avut cu Traian Băsescu şi Victor Ponta au adus un nou prilej de bucurie pentru eurofilii din presa usl-istă. Faptul că Jose Barroso nu a dorit să facă o conferinţă de presă împreună cu Traian Băsescu a fost interpretat drept o demonstraţie a teoriei că Băsescu nu mai beneficiază de sprijinul de odinioară din partea Partidului Popular European. În ecuaţia politicii internaţionale, faptele şi deciziile concrete contează infinit mai mult decât declaraţiile făcute în cadrul unor dezbateri politice care nu produc nici un efect palpabil. Ar fi util de ştiut dacă analiştii care se bucură de declaraţii şi nu observă faptele sunt doar un pic naivi sau au primit un „ordin pe unitate” referitor la interpretările pe care trebuie să le facă în privinţa relaţiilor dintre Comisia Europeană şi USL.

Ponta: Băsescu şi-a dat cu părerea privind uniunea bancară. Decizia o ia Guvernul, Parlamentul şi BNR

Ia luați voi o decizie. Dacă se poate, ÎNAINTE de alegeri, să știm pe ce picior dansăm.

Ponta: „Nu am nicio problemă în privinţa preluării Oltchim de către Gazprom”

Victor Ponta consideră că „Dan Diaconescu poate pune pe butuci Oltchimul”, în contextul în care este nevoie de un investitor puternic la combinatul Oltchim. De asemenea şi cei de la Chimcomplex sunt prea mici.
Întrebat pe cine ar prefera între Gazprom şi Dan Diaconescu, Ponta a spus că nu are „nici o problemă politică, nici patriotică. Diferenţa de resurse financiare şi manageriale este cam mai mare între cele două părţi.”


Lăzăroiu și Ponta - doi nemernici

Primul crede că suntem niște idioți care tropăim pe loc de nerăbdare să ne încalece mai repede Bruxelul, cel de-al doilea speră să atragă voturile celor care nu sunt de acord cu așa ceva (el având de fapt aceeași agendă).

Bomba cu ceas – uninominalul într-un tur

Lăzăroiu - adeptul majorităților manufacturate (precum în Grecia). După el, cei antiestablișment sunt "frustrații".

Generaţia “decreţeilor” nu va avea o bătrânețe liniștită: ce pensii vor primi

Resursele actuale ale sistemului de pensii de stat vor asigura celor născuţi în perioada 1966-1971, aşa-numiţii "decreţei", o pensie care va atinge cel mult 15% din ultimul salariu, potrivit datelor autorităţii de reglementare şi supraveghere din domeniu.

USL scoate la vânzare România pentru a spăla rușinea loviturii de stat din vară

Ponta mai promite o dată că va mări redevențele. Din 2013 !

Fascinanta duplicitate a lui Victor Ponta

Nu cred ca dl. Ponta manifesta o asemenea ruptura din cauza vreunei boli. Ceea ce incearca domnia sa este o imposibila echilibristica intre interese politice contrare. In tara are interesul sa capteze electoratul antiBasescu, pe care sa-l capitalizeze si sa-l tina cald, inclusiv printr-un mesaj nationalist agresiv si printr-o atitudine radicala.
In Europa, Victor Ponta incearca sa-si construiasca imaginea necesara pentru a nu deveni non-grata in perspectiva unui nou mandat de premier la care, cel mai probabil, viseaza. Peste granita sau in mesajele de export e conciliant, adeptul coabitarii institutionale, are dubii, are tuse de intelepciune si nu manifesta strop de agresivitate.


Interese de milioane de euro la metrou. Vezi cum stăpânesc sindicatele afacerile din „subteran”

Viermele otrăvitor al corupției

Ce interes naţional, ce naţiune, ce ţară, ce suveranitate, ce patriotism? Astea-s bolşevisme, socialisme, comunisme! Capitaliştii înfruptaţi din drogul puterii nu visează decît să facă ţara preş dinaintea intereselor străine şi să ofere servicii complete multinaţionalelor. Fie că e vorba de puterea rusă sau de cea occidentală, şi una, şi alta vor acelaşi lucru: să ne tragă în piept cît mai mult. „Patriotul român modern” oferă ţara în dar marilor puteri, e la modă să fii colonie.

Ministrul Orban, despre federalizarea UE: Sunt multe reacții adverse

Hopa ! Se reia, oficial, subminarea NATO, cu propunerea "Armatei UE"

Proiectul reformei UE, care prevede o centralizare semnificativă a puterii, este conţinut în documentul adoptat la şedinţa Grupului privind viitorul Uniunii Europene (Future of Europe group), ce s-a desfăşurat luni la Varşovia.
Din acest grup fac parte miniştrii de externe din Austria, Belgia, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia şi Franţa, adică toate cele mai importante şi influente state din UE, cu excepţia Marii Britanii. Rolul principal în acest angrenaj îi revine Germaniei şi Franţei, menţionează publicaţiile britanice.


Proiectul care "ar putea scoate Marea Britanie din UE": Germania propune o Armată Europeană

Eu am zis de multă vreme că Germania trebuie dată afară din UE și din NATO. Se-ncinge tărâța, nu-i a bună. Sunt curios ce vor mai lansa pionii din RO la faza asta. Acum se cerne neghina, patrioți/trădători.

Schimb de ștafetă la Chișinău, între vechea și noua agentură

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: