27 iulie 2012

USL vrea să fraudeze cifra prezenței până spre 52-53%



Ultimul sondaj dă o participare de "52,5%" și peste 60% pentru demitere

Euro a crescut în două luni și jumătate de guvernare USL cât în trei ani și patru luni de criză

Cristian Preda: Băsescu nu trebuia să spună că merge la vot

Antonescu dă indicații pentru excluderea lui Chiliman din partid

Târgul USL cu societatea civilă afiliată e "doar un acord de principiu, nu un angajament"

Cine face parte din societatea civilă afiliată USL

MRUngureanu luptă cu "naționalismul" USL, Preda cere mulțimii ovații pentru Barroso și Reding: "Trăiască Europa! Victorie!"

"MRU are prezenţa scenică şi discursul unui pastor dintr-o congregaţie bizară"

Curtea Constituțională lasă deschisă posibilitatea prelungirii referendumului

Agitație separatistă în Catalonia (Spania)

Comitetul Olimpic al Greciei exclude din lot o sportivă pentru "declarații incorecte politic"

ONU vrea restricționarea comerțului cu arme

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"La final, Cristian Preda a cerut un salut din partea mulţimii pentru preşedintele şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi Viviane Reading şi a încheiat strigând: "Trăiască Europa! Victorie!". "

Si i-a raspuns cineva?

Riddick spunea...

Cred că da, unde m-am uitat eu n-a dat tot mitingul, probabil că e de bon ton pentru unii asemenea urări.

Crystal Clear spunea...

Secta europeistilor..

Dan spunea...

65,8% vor vota împotriva împotriva lui Traian Băsescu hai sa o vedem si pe asta...ce tie si cu sondajele astea. Parca vad ca nu vin nici macar 50%.

Riddick spunea...

65,8% din "52,5%" prezenți la vot. nu vin mai mult de 50%, la locale au fost 56,4%, iar acum PDL a anunțat boicot, iar UDMR nu are mare interes, un sprijin pe față al UDMR ar afecta procentele de la alegerile legiszlative.

Anonim spunea...

Romanii vin la vot si-l ''scuipa'' ! De el nu mai poate fi legata nici o speratnta ! Omul e bolnav si a inceput sa devina iresponsabil ! Nici macar nu trebuie dusmanit . Ar fi un dezastru mentinerea lui in functie. Asa au facut romanii cu Ceausescu si s-a ajuns la barbarie. Iar atingerea unor obiective ale interesului national vs. cele ale UE nu poate fi legata de Basescu, el executa tot ce i se cere, de catre ORICINE pe care l-ar putea crede ca ar influenta mentinerea sa la putere. Asta e !

Riddick spunea...

Te pomenești că vine USL cu speranța !

PDUSL e o echipă unică (dar cu două subramuri), prin care UE controlează România, ca și binomul PASOK - Nea Dimokratia din Grecia, care guvernează acum cu sub 50% voturi în spate, datorită legii electorale trucate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: