27 ianuarie 2012

Locotenentul Alexandru Gheorghe: “Mă urmăreşte de câteva zile un submarin negru”



Locotenentul Alexandru Gheorghe, mascota unităţii militare din Câmpia Turzii, a declarat printr-o telegramă trimisă codat către Twitter, că îi este frică pentru viaţa lui, deoarece este urmărit insistent de un submarin negru.

“De câteva zile dorm la un prieten, un fost paraşutist din războiul de independenţă. Nu mai pot da pe-acasă, căci de câteva zile mă simt urmărit de un submarin negru. L-am surprins când îşi scotea periscopul în spatele blocului, am fugit spre el şi înauntru erau două persoame îmbrăcate în negru, care jucat cărţi. I-am somat să se prezinte, dar au pornit avariile, au ridicat ancora şi au demarat silenţios, în trombă, direcţia Someş”.

În replică, primarul municipiului Câmpia Turzii, Ioan Vasinca, a declarat că acest lucru nu este posibil. “Datorită zăpezilor căzute în municipiul nostru, nu am putut să ne întrunim la primărie pentru a decide începerea operaţiunilor de deszăpezire. Este imposibil ca un submarin să poată naviga nestingherit pe străzile oraşului, pe frigul ăsta, când orice strop de apă e îngheţat. Nici mama mea, care vinde ţigări la negru în piaţă, nu a putut ajunge la lucru, nu poţi intra la ea în colibă de câte cartuşe de Ronson s-au strâns!”

Conducerea unităţii militare din Câmpia Turzii a dorit să facă o rectificare, precizând că locotenentul Gheorghe nu este responsabil cu Contrainformaţii Militare, ci cu automatul de cafea al unităţii: “Locotenentul Gheorghe a fost trimis în misiune specială să împartă cafea şi ceai manifestanţilor, la indicaţiile ministrului Oprea, care a cerut ferm ajutarea tuturor sinistraţilor viscolelor de zăpadă. Militarul a fost luat de reporteri drept un manifestant şi a fost doar un pas până când aceasta, entuziasmat, a cerut o lovitură de stat. Ştiţi, toţi militarii aveam această dorinţă ascunsă, căci de 20 de ani nu am mai apucat să tragem decât în nişte civili amărâţi, la Revoluţie”.

Napoca News

>> Alexandru Gheorghe, locotenentul din Piaţa Universităţii, cere ca Armata "să administreze ţara o lună". Militarul reclamă că este urmărit " încontinuu de o maşină neagră" (Gândul)

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Trebuie s-o scoata cumva la liman...Face pe schizofrenicul.Probail ca "aude si voci"...

Riddick spunea...

Mutarea ăstuia e de testare - a autorităţilor, a opiniei publice, a partidelor...

Crystal Clear spunea...

Daaa.Se simte ,ai dreptate


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: