14 octombrie 2011

Happy Birthday, Maggie !



Margaret Hilda Thatcher, Baroness Thatcher, LG, OM, PC, FRS (née Roberts), born 13 October 1925.



The Making of Margaret



Documentar (partea 1) realizat de Telegraph


Margaret Thatcher - demolarea sa politică


"NO ! NO ! NO !" (2:02)


Margaret Thatcher - ultima intervenţie în Camera Comunelor (22 noiembrie 1990)



2:35 - interpelare: "Ne poate spune d-na prim-ministru dacă va continua lupta sa personală împotriva monedei unice şi a unei bănci centrale (europene) după ce va părăsi funcţia ?"

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Tipa a stiut TOT ce va urma .De asta a luptat ca o leoaica !

Superba postare !
Felicitari !

Riddick spunea...

Mulţumesc. :)

În timpul crizei din Falkland (1982), a refuzat ajutorul NATO, repetând cuvintele lui Churchill din 1940: "Britain can take it".

Au "terminat-o" cei din propriul partid. Nu-i de mirare că a putut să se strecoare la conducerea conservatorilor un şobolan infect precum Cameron. Ce naiba e cu conservatorii, chiar nu vor să înveţe nimic din trecut ?

Crystal Clear spunea...

Da,asta vreau sa aud si la noi :

" We can take it" ,
"Putem singuri", "N-avem nevoie de ajutor".

Nu sa ne plangem si sa ne milogim mereu....
Nu suport cerseala ,mi-e rusine .
Plus ca nimeni nu te ajuta degeaba
Sau ,cine te ajuta spune :
"Mi-e si mila. mi-e si sila" si te dispretuieste.

Tipa este un exemplu de DEMNITATE !

Riddick spunea...

Trebuie un "salt calitativ", dar nu din acela de la cursurile de marxism:

Revoluţia (socialistă) = acumulări cantitative, urmate de un salt calitativ

Crystal Clear spunea...

Exact


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: