09 octombrie 2011

GeRussia



O serie de patru hărţi geopolitice a apărut pe site-ul specializat pe politică internaţională, Heartland: Euro or not euro, GeRussia, Global Germany şi Germany and Europe.
Aleksandr Dughin: "Crearea axei Berlin – Moscova, ca o construcţie occidentală portantă a Imperiului Eurasiatic, presupune câţiva paşi serioşi privind ţările Europei de Est situate între Rusia şi Germania"
Extrase din lucrarea geopoliticianului rus Aleksandr Dughin, “Bazele Geopoliticii” (Moscova, 1997)
GeRussia:


click aici pentru imaginea la mărimea maximă

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Pana unde-i duce mintea pe banditii si teroristii astia internationali !
Trebuie sa scapam cat mai urgent de ei.Acum s-au imbogatit, s-au aliat cu germanii.Impreuna aduc numai catastrofe... Nu-i de ajuns prin cate au trecut parintii si bunicii nostri.Acum trebuie sa ne organiam ca sa nu trecem si noi si copii nostri prin aceleasi tragedii,daca nu mai mari !

Riddick spunea...

Chestiunea este EXTREM de gravă. Să vedem votul polonezilor, vor fi exit-poll-urile din clipă-n clipă.

Crystal Clear spunea...

Da ,sa vedem.N-am avut timp azi sa urmaresc

Crystal Clear spunea...

Numai vesti proaste ;

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/liberalii-aflati-la-putere-au-castigat-scrutinul-legislativ-din-polonia-exit-poll-240468.html

Riddick spunea...

Nu s-au învăţat minte polonezii, nu s-au învăţat minte...

Sa vedem cifrele finale, s-ar putea ca actuala coaliţie a lui Tusk să nu aibă, totuşi, majoritate, poate va mai trebui un aliat (nu că nu l-ar obţine, dar asta arată jegul în care se complac partidele din PPE).

Crystal Clear spunea...

Vom vedea.
Peste tot a o mocirla de nedescris...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: