09 octombrie 2011

GeRussia



O serie de patru hărţi geopolitice a apărut pe site-ul specializat pe politică internaţională, Heartland: Euro or not euro, GeRussia, Global Germany şi Germany and Europe.
Aleksandr Dughin: "Crearea axei Berlin – Moscova, ca o construcţie occidentală portantă a Imperiului Eurasiatic, presupune câţiva paşi serioşi privind ţările Europei de Est situate între Rusia şi Germania"
Extrase din lucrarea geopoliticianului rus Aleksandr Dughin, “Bazele Geopoliticii” (Moscova, 1997)
GeRussia:


click aici pentru imaginea la mărimea maximă

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Pana unde-i duce mintea pe banditii si teroristii astia internationali !
Trebuie sa scapam cat mai urgent de ei.Acum s-au imbogatit, s-au aliat cu germanii.Impreuna aduc numai catastrofe... Nu-i de ajuns prin cate au trecut parintii si bunicii nostri.Acum trebuie sa ne organiam ca sa nu trecem si noi si copii nostri prin aceleasi tragedii,daca nu mai mari !

Riddick spunea...

Chestiunea este EXTREM de gravă. Să vedem votul polonezilor, vor fi exit-poll-urile din clipă-n clipă.

Crystal Clear spunea...

Da ,sa vedem.N-am avut timp azi sa urmaresc

Crystal Clear spunea...

Numai vesti proaste ;

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/liberalii-aflati-la-putere-au-castigat-scrutinul-legislativ-din-polonia-exit-poll-240468.html

Riddick spunea...

Nu s-au învăţat minte polonezii, nu s-au învăţat minte...

Sa vedem cifrele finale, s-ar putea ca actuala coaliţie a lui Tusk să nu aibă, totuşi, majoritate, poate va mai trebui un aliat (nu că nu l-ar obţine, dar asta arată jegul în care se complac partidele din PPE).

Crystal Clear spunea...

Vom vedea.
Peste tot a o mocirla de nedescris...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: