27 octombrie 2011

Conserva de dude expirată



O imagine care spune totul. Dacă nu v-aţi trezit când cu împăcarea din 2002-2003 cu Ilici (un remake al târgului mai vechi, Casa Regală - PCR, '44-'47), ori când cu angajarea Dudei pe lângă cabinetul Năstase, menţinut de cabinetul Tăriceanu şi plecat prin demisie pe vremea guvernului Boc 1, trebuia să vă fi trezit măcar la invitarea şi prezenţa "regelui" în Piaţa Roşie, pe 9 mai 2010 (şaizeci şi cinci de ani de la nuştiuce...). Acum (25 octombrie 2011) nu a fost decât P.R. pentru dinastia Duda.


Nea Nelu, regele de companie (Academia Caţavencu)

11 comentarii :

postoricanul spunea...

tu nu ai vazut ca nu mai poate merge de batran ce e? Anul trecut a putut, anul asta, nu.

Ajungem toti acolo cand ni se va parea distanta intre pat si buda cat urcatul golgotei. Putintica rabdare. Si securistilor convertiti le urez si mai putina rabdare.

Traiasca Regele!

Riddick spunea...

E doar un ornament, o butaforie, în spatele căreia s-a adunat haita moscovită. Şi e perfect conştient de impostura sa.

postoricanul spunea...

ce sa spun...securismul nationalist se intoarce. Regele e comunist, sluga la rusi..lasa-o jos. Basescu greseste enorm punandu-se incontra lui. Omul asta e un simbol, un monument istoric, cine il insulta isi face un pacat mare. Se vede de la o posta ca e un om ales si protejat de D-zeu.

gasca de impostori e doar gasca de viitori mostenitori. O sa isi imparta prada, o sa isi ia ciozvarta si o sa o roada si basta.

Odata disparut il vom plange toti. Va fi insa prea tarziu.

Dan spunea...

A ajun regele sa fie cocolosit de fostii comunisti, exact aia care la-u alungat din tara :-)

Riddick spunea...

Se servesc unii pe alţii. I-au dat averea înapoi, iar el şi "copiii" au prestat în public pentru tovi.

Sunt curios ce impact are asupra votantului PSD mediu recentul monaehism al stîngii.

postoricanul spunea...

E fenomenal cum se resusciteaza argumentele lui Iliescu din anii 90...si aia care i se opuneau atunci si bagau texte fierbinti despre coroana, par sa fie de acord cu ele...pe cand Iliescu a renuntat. Ce monarhisti sunt astia nene?

Cat despre alegatorii PSD...Mihai nu mai e babaul de serviciu de cand orice parvenit a revendicat cu acte potrivite pana si parcuri publice seculare. Daca orice constanda poate sa cumepe drepturi litigioase, sa unga judecatorii si notarii si sa puna mana pe ce nu a avut nicioadata...de ce nu e in drept Regele sa isi dobandeasca bunurile stramosilor lui.
Deci as spune ca sunt indiferenti alegatorii de stanga...insa nu as paria ca alegatorii de dreapta isi freaca mainile de bucurie cand Basescu il face tradator pe Rege si sluga rusilor ba si cand vad ca moralistii si regalistii Liiceanu, Patapievici si Plesu isi inghit limba sa nu iasa din vorba Sefului si sa isi piarda painica alba de stat (asa cum le sta bine unor intelectuali de dreapta).

postoricanul spunea...

Opaaaaaaaa...uite nene cine e prieten si cu tata lu Sarko si cu tatal lui Medvedev...altetele lor "regale"...ehhh...sluga rusilor si moscovitilor ce sunt...huo!

"Altelte Lor Regale ...au participat, week-end-ul trecut, la ceremonia de deschidere a expozitiei de arta digitala moderna realizata de Pal Sarkozy, tatal actualului presedinte al Frantei, si de partenerul sau, Werner Honrung.
...
Evenimentul a avut loc sub inaltul patronaj al reprezentantului special al presedintelui Medvedev pentru cooperare culturala international, fost Ministru al Culturii din Rusia, Mikhail Shvydkoy.

Altelte Lor Regale au o relatie de prietenie cu tatal presedintelui Rusiei, care a inceput, in urma cu 6 ani, la un eveniment privat organizat fiica ultimului rege al Italiei, ASR Printesa Marie Gabrielle de Savoie, la resedinta sa din Ibiza."

e vorba de Paul si Lia
http://printulpaulderomania.ro/noutati/226-invitati-de-sarkozy-sr-la-moscova

Riddick spunea...

Alți impostori, mai hămesiți, și care speră să rupă și ei ceva din masa succesorală.

postoricanul spunea...

pai da...numai ca sub inaltul patronaj al excelentei sale, cumatrul, Presedintele Romaniei. Cu unii ciuma dar cu altii muma.

Riddick spunea...

Vizitele la Moscova ale ambelor "tabere" sunt în nume propriu, nu sub patronaj, cel puțin nu din partea statului român.

postoricanul spunea...

te pomenesti ca SRI nu i-a spus? asta nu o cred.

Trea sa il bata cu curcanul in cap pe alteta sa.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: