05 iulie 2011

Nigel Farage despre Viktor Orbán: "arma secretă a mişcării eurosceptice"




"Începutul sfârşitului acestui proiect extrem de periculos" 


Există şi păreri opuse - Sylvie Goulard (Franţa, grupul ALDE), membru al Grupului Spinelli (eurofederalist):

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Popoarele, cetatenii nu accepta federalizarea artificiala pe care vor s-o faca eurocratii. Nici romanii ,nici ungurii, nici olandezii,nici englezii nu vor asa ceva.
Cooperare economica, da .
Toti se gandesc acum, dupa ce timp de 20 de ani a fost distrusa industria in Europa cum sa opreasca invazia Chinei care face concurenta neloiala. Deja incep investitii si cooperari ...Oamenii sunt foarte porniti

Riddick spunea...

Cine mai vorbeşte de regionalizare va avea mari necazuri. MARI !

Crystal Clear spunea...

Exista deja o revolta HOTARATA in Ardeal..
PDL are mult de pierdut
Sunt furiosi pe Funeriu de nu se vede

Riddick spunea...

Capu' face - capu' trage !

Să nu se culce pe-o ureche.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: