10 iunie 2011

Regionalizarea, temă transpartinică. "Referendumul pentru Bucureşti" - experiment cu scopul de a evalua receptivitatea la nou a bizonului.



Preşedintele Traian Băsescu a discutat vineri timp de aproape o oră pe tema referendumului din Bucureşti cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi cu edilii-şefi din cele şase sectoare.

Potrivit unui comunicat remis de PMB, Sorin Oprescu a mediat dialogul desfăşurat la Primăria Capitalei între preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii partidelor din CGMB pe tema referendumului din Bucureşti.

Întâlnirea, care a avut un caracter informal, a avut loc la solicitarea preşedintelui României, a precizat PMB.

"Vreau să văd care e finalitatea lui. Nu trebuie discreditată ideea de referendum', a declarat Traian Băsescu când a sosit la întâlnire.

9 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Parerea mea este ca nu se duce nimeni la un astfel de referendum( decat cei platiti)

Riddick spunea...

În 2003, era 37 sau 34 % prezenţa TOTALĂ la vot, ÎN CEA DE-A DOUA ZI, la ora 15:00. S-a declarat prezenţă de peste 54 % ! Sunt curios acum ce va fi.

Crystal Clear spunea...

Da, sunt in stare sa falsifice.
Gasesc ei ceva
Cum au facut si cu alegerile din PDL- n-au acceptat 4000 de delagati

Riddick spunea...

În 2003 s-a muşamalizat transpartinic, trebuiau băgate clauzele cu trecerea la euro, CSM-ul "putere proprie în afara controlului celorlalte puteri", mandat de 5 ani, prioritatea legislatiei UE faţă de cea naţională...

Crystal Clear spunea...

E legal asa ceva ?

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8791478-ioan-oltean-pdl-guvernul-isi-asuma-raspunderea-legea-reorganizarii-administrative.htm?cfnl=

Riddick spunea...

Pentru Oltean, părerile exprimate de cetăţeni la referendum sunt "artificii". Băsescu a fost la PGMB pentru anularea referendumului. Acum vorbeşte la TV despre ce are de gând.

E clar că toţi vor regionalizare.

Şi-a asigurat votul meu la suspendare, dar cred că nu va avea loc.

Crystal Clear spunea...

Eu am ramas deja cu gura cascata cand vad ce face tipul.
Ar trebui imediat suspendat pentru inalta tradare....

Riddick spunea...

E mână-n mână cu ăilalţi. Mira-m-aş.

Dacă-l iau la bani mărunţi, observ că aplică agenda lor pe voturile noastre.

Crystal Clear spunea...

Bineinteles


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: