05 iunie 2011

N-ai cu cine, dom'le, n-ai cu cine



O vreme chiar am crezut că se va face "partidul reformator" Albă ca Zăpada. Până la congresul PDL. Pare destul de evident că nu a fost decât cel mult un plan B, pe care nu l-au avut cei din gruparea Blaga. Că dacă îl aveau, puneau de-un partid nou din a doua zi a congresului, nu făceau doar glumiţe:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd9lPUcIWn6qKA3Urwynz0HpL-SqSlHy2wNIJn6JcbgQ3wajD1eNaoLrCG6IB0jGf-4Pk1Up6iyt5M6UaFLi_J3F4kjKbpuRF-kz45arO8A1ci_EouyBrd5Y-doRC1G0Tusrgc_txQqJM/s1600/5a.gif"Schimbându-se conducerea partidului, plecând cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 şi ceva la sută, ca Preda cu 49 la sută, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valoroşi. De ce la sectorul 2 să nu candideze împotriva lui Onţanu domnul Paleologu? Îşi ia cele două porumbiţe, se duce cu ele în parcul Plumbuita şi acolo convinge pe toată lumea că este cel mai bun şi sigur va câştiga cu peste 50 la sută. În sectorul 4, nici nu mă gândesc ca domnul Piedone să aibă vreo şansă în faţa lui Baconschi. Domnul prim-vicepreşedinte (Teodor Baconschi -n.r.) se duce în parcul Carol, unde sunt lespezi ca în Hyde Park, unde poţi ţine discursuri politice, şi sunt ferm convins că îl va zdrobi pe Piedone din primul tur. În sectorul 5, unde toată lumea aşteaptă omul moral, cu acel ghid de carieră, cred că Monica Macovei îl va bate pe Vanghelie cu 80 la sută, pentru că Rahova şi Ferentari aşteaptă un om nou cu cod etic şi moral". (Cezar Preda).
Da', mai ştii ?

8 comentarii :

MacGregor spunea...

Am auzit ca UE vrea sa preia controlul asupra bugetelor nationale, inclusiv a Romaniei. Mi se pare stirea zilei, dar poate ma insel io.

Crystal Clear spunea...

De Cezar Preda rade Udrea, rade Bakonski, rad toti cei care au castigat.
El nu intelege inca realitatea : gruparea lui a PIERDUT PUTEREA in PDL.Sunt mai slabi.
Mistouri, glume , ironii poti sa faci la nesfarsit si sa te duci din ce in ce mai jos.....
Conteaza doar invingatorii

Riddick spunea...

@MacGregor: UE vrea să lichideze statele naţionale şi să facă un conglomerat ("Europa Unită") care să fie în parteneriat cu Rusia.




Flashback

Nigel Farage - discurs la Universitatea din Ghent (Belgia)

Grupul Spinelli iese din umbră şi trasează directive României

@Crystal Clear: Nu ştiu ce-or avea în cap, dar dacă îşi imaginează că mai pupă locuri de candidaţi din partea PDL pentru 2012, sunt de internat la psihiatrie.

Riddick spunea...

Sunt 10-15-20% votanţi care ar vota un partid nou, anti-eurosistem, şi nimeni nu-i vrea, deocamdată.

Deh, e greu să-ţi ridici curul gras de pe scaunul din birou (de (euro)parlamentar ?) şi să o iei la pas, prin RO. Mai bine stai să aştepţi firimituri de la "centru", cât mai ţine cioaca...

Crystal Clear spunea...

Sunt captivi pana-n maduva oaselor !
Nu sunt in stare sa-si castige existenta in alt fel si se simt pierduti daca nu sunt sustinuti din umbra de UE.
N-au personalitate, n-au mandrie !
Niste slugoi !

Crystal Clear spunea...

Azi iar am auzit un comentariu, de data asta de la femeia de serviciu.
Si asta il regreta pe Ceausescu pentru ca la ei in zona Titu era plin de ferme de pui inainte de 89 si aveau de lucru milioane de oameni
Acum toate fermele au fost inchise, nu este nici o industrie, doar magazinele PLUS si Penny.....

Riddick spunea...

Mai vine o bursuliţă, o sponsorizare de la KAS, ceva... o "nepoată" primeşte şi ea o slujbuşoară, dupa ce "nenea" vorbeşte cu cine trebuie. Ehehe...

THE WRITING IS ON THE WALL.

Riddick spunea...

Sclavu', tot sclav (a propos de "Titu"). N-ai ce să le faci, se bagă singuri în gura lupului. Poţi doar să le urezi "drum bun!".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: