24 iunie 2011

Ecologiştii "ştiu ce vor toţi românii", şi le comunică: "astăzi există o singură ţară, şi noi, ca români, nu trebuie să uităm, se numeşte Europa"



Ecologiştii lui Răzvan Păunescu (fratele lui Bobby Păunescu), nu ecologiştii lui Garcea. Mai sunt şi proşti, dau în gât UE că ea vrea regionalizarea (ceea ce este adevărat), deşi spin-doctors-ii caută să ascundă această chestiune:


Partidul Ecologist Român susține ca reorganizarea administrativ-teritorială să se facă respectând regulile europene.

Preşedintele executiv al PER, Răzvan Ioan Păunescu, a declarat că partidul său nu este împotriva intenţiilor UDMR de a păstra judeţele în forma actuală, ci să respecte regulile impuse prin legislaţie la nivelul comunităţii europene.

"Reorganizarea este o cerere din partea comunităţii europene iar noi nu mai putem face totul după capul nostru.

Răzvan Păunescu: Astăzi există o singură ţară, se numeşte Europa 

"Împărţirile teritoriale sunt un vis, astăzi există o singură ţară, şi noi, ca români, nu trebuie să uităm, se numeşte Europa. PER vrea să facă un singur lucru, şi anume să susţină ceea ce vrea populaţia să obţină, nu ceea ce vor unii să obţină pentru populaţia respectivă în numele lor pentru a-şi satisface interesele lor", a mai precizat preşedintele executiv al PER, Răzvan Păunescu.

"Reorganizarea este un lucru bun şi trebuia făcută de mult timp. Cred că va aduce avantaje având în vedere că în loc de 42 de baroni locali preferi mai puţini şi mai uşor de controlat dacă instituţiile de stat îşi fac datoria. Totodată, vor fi şi reduceri de cheltuieli la buget", a explicat preşedintele PER, Dănuţ Pop.

Evenimentul zilei

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

In sfarsit se dau pe fata !
B1TV era campion in europeizare pe vremea Nasului....

Tot tipii astia ( fost mari kagebisto-securisti)trebuie sa fie in spatele campaniilor de presa de tip "Europa Unita..

Riddick spunea...

Sigur că da.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: