13 iunie 2011

Falsa alternativă verde (ecologistă)



Pe măsură ce se apropie alegerile, încep să apară "alternativele la clasa politică", dar întârzie să apară alternativa la eurosistem. Nu sunt contra apariţiei de partide noi, dar observ că multe dintre ele, ori dintre cele "resuscitate" (gen PNŢCD) sunt ori vor deveni iepurii altor partide.

A început să se agite şi Partidul Verde, profitând de data de 13 iunie ca să mai prostească pe cei care nu ştiu ce se întâmplă în jurul lor: 

"Partidul Verde condamnă faptele politicienilor care se aflau în iunie 1990 la conducerea FSN, moştenitorul direct al Partidului Comunist Român. Secretarul general, Silviu Dumitru, exprimă poziţia Partidului Verde: “Acuzăm pe nomenclaturiști din fostul PCR care continuă să se afle și astăzi în preajma puterii profitând de aparenţa unui regim democratic. Aceşti foști comunişti din FSN, astăzi în mare parte în PSD, sunt cei care au înăbuşit mişcările studenţeşti anti-comuniste din Piaţa Universităţii. Ei sunt principalii vinovaţi pentru mineriade! Nu au fost niciodată pedepsiţi! Dimpotrivă aceştia au profitat de Revoluţie trăiesc mult mai bine decât cei mai mulţi români afectaţi de reducerile drastice salariale, ale pensiilor, ale ajutoarelor de stat! Din cauza acestui partid reformele economice au fost întârziate după 1990, iar România a ajuns ţara cea mai îndatorată din Europa, cu o economie care abia mai funcţionează, cu oameni care abia supravieţuiesc de la o zi la alta şi care vor să plece din ţară.”
Astăzi partidul domnului Ponta este continuatorul direct al FSN-ului, adică o formaţiune care militează împotriva “golanilor”, adică a tinerilor, a studenţilor care cereau Libertate şi Fără Comunişti. Este dramatic faptul că acelaşi partid neo-comunist se pregăteşte să preia puterea în 2012, la 22 de ani de la Revoluţie. E trist că lideri politici ca Crin Antonescu care luptau împotriva comuniştilor în anii ’90 s-au aliat acum cu PSD-ul lui Ponta. Din nefericire, pentru că România este în pragul falimentului economic, mulţi politicieni români cad pradă uşoară tentaţiilor venite dinspre alianţe populiste.”
România este condusă astăzi de aceeaşi oameni politici ai anilor '90 care acum sunt în PSD şi în PD-L. Astăzi, PSD, ex - PDSR, ex - FSN continua practica fostului PCR de a discredita alte partide politice prin atragerea lor într-o coaliţie, numită “USL”. Pentru că i-a reuşit cu PNL, descoperindu-şi valenţe ecologiste, preşedintele PSD Victor Ponta îşi propune acum să atragă şi voturi verzi-ecologiste. Din acest motiv, prin declaraţii politicoase, în ultimele zile Victor Ponta îi invită verzii-ecologişti să intre în USL, încercând astfel să dezbine şi să ducă în derizoriu mişcarea politică verde.
Verzii români consideră că USL nu este o alternativă viabila pentru România aşa cum nici PD-L nu merită să mai ramână la guvernare. Din '90 incoace PSD, PD-L şi PNL au fost împreună, sau pe rând, la guvernare sau în Parlament. Situaţia dezastruoasă şi corupţia generalizată li se datorează în cea mai mare mare parte acestor formaţiuni. Partidul Verde este un partid tânăr, recent înfiinţat, fără legături cu fosta nomenclatură, cu foştii comunişti şi securişti. Partidul Verde refuză să se asocieze cu PSD-ul lui Ponta şi respinge orice invitaţie de a intra în USL!
Partidul Verde susţine schimbarea clasei politice actuale. Uşile Partidului Verde sunt deschise tuturor cetăţenilor români care s-au săturat de modul cum s-a făcut politică până astăzi în România. Îi invităm alături de noi pe toţi cei care vor să contruiască un viitor normal pentru ei şi pentru familiile lor în această ţară. Verzii din România, recunoscuţi de Verzii Europeni, doresc să stopeze direcţia nefericită în care merge acum România".


De parcă Verzii europeni ar fi cine ştie ce grup onorabil - nu este, face parte din cartel

Dealtfel, denumirea completă a grupului este Greens-EFA (The Greens – European Free Alliance / Verzii - Alianţa Liberă Europeană), fiind de fapt două europartide, European Green Party şi European Free Alliance, acesta din urma reprezentând tendinţe separatiste ale unor regiuni ori comunităţi din state europene (basci, catalani, etc.), pentru care cere independenţă ori autonomie.

Vă asteptaţi să vă spună aşa ceva partidul clownului Garcea ? 

Sau să vă spună cine conduce Greens-EFA - copreşedinţii Daniel Cohn-Bendit şi Rebecca Harms


4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cata propaganda pot sa faca !!!
Pur si simplu ne sufoca

Riddick spunea...

Am ajuns să nu mai deschid televizorul, uneori. Numai la filme.

ORICE MESAJ ALTERNATIV E BLOCAT, CENZURAT, RIDICULIZAT.

Riddick spunea...

În România, practic, NU EXISTĂ REZISTENŢĂ ORGANIZATĂ ÎMPOTRIVA OCUPANTULUI !

Crystal Clear spunea...

Cred ca in ultima luna am deschis televizorul de vreo 3 ori.

In Romania lumea inca nu poate concepe ca suntem sub ocupatie.
Nu le vine sa creada


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: