18 iunie 2011

Britain awake to dream no more (Anthony J Hilder)




Mr Hilder talks to a participant at the 11th annual Conspiracy Con Conference in Santa Clara California. Annual gathering of like minds in the Conspiracy Research Field. Britain is slowly awakening after years of dreamlike slumber induced by misinformation by the BBC and its Politicians. Now the awakening is happening thanks to the tireless activism of certain few people, some journalists, Freemen, Political and Patriotic groups.

Politicians...LibLabCon they call them because they are all the same....all betraying their country and selling out to the European Union. The choice of parties was a false one...they all are Europhiles!

9 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Se pare ca asta e singura cale :


"Now the awakening is happening thanks to the tireless activism of certain few people, some journalists, Freemen, Political and Patriotic groups."

Riddick spunea...

Văd că în RO apar tot felul de "alternative", dar nu apare ALTERNATIVA. Şi doar sunt coapte majoritatea condiţiilor.

Crystal Clear spunea...

Da, stiu.Asta ma supara si pe mine
Cred ca e vorba de fuga de politica a oamenilor integri atunci cand vad cati mimeaza.
Se baga si foarte multi bani din toate partile pentru a-i sustine pe mimetisti : numai cand vad cati bani baga fundatiile nemtesti KAS, Hans Seidel, s.a.m.d cu bursele lor si inchirierile de sali de conferinte cu teme politice.
Sau Patriciu care face un nou partid, unde am impresia ca participa si ceva "elite luminate" cu bani cu tot....

Riddick spunea...

Patriciu joacă o partitură, a înteţit ritmul, dar încă n-am descifrat ce joc face. Probabil vrea să descurajeze o alternativă, sugerând că ar fi inspirată de el.

Cam cum zicea Raţiu - că face o televiziune privată ('90-'95) şi de fapt nici nu avea de gând , dar i-a descurajat pe alţii, care au aşteptat să vadă ce face el. Şi au trecut ANI. Avea planul de preluare a PNŢCD şi de transformare a sa în partid satelit al PDSR/PSD, plan reluat fără succes de Radu Vasile, apoi desăvârşit de I. Diaconescu, Vasile Lupu, Ciorbea, Ciuhandu şi R. Sârbu.

Crystal Clear spunea...

Cati banditi cu bani multi s-au perindat din 90 incoace !
Patriciu a aparut si el imediat dupa 90. Stiu ca m-a intrebat un securist
mare prin iunie 90 daca nu ma inscriu si eu la Aripa Tanara care tocmai se facea...Imi asculta telefonul nemernicul ala.Special l-am injurat la telefon de nu s-a vazut.Pe urma m-a lasat in pace

Riddick spunea...

Un articol scris la comandă în august 1990 de Aurelian Pavelescu (era "omul lui Câmpeanu" atunci) contra PNL-AT (de fapt, scindarea era strategica, PNL-AT avea acces la resurse si capta tineretul arivist şi dinamic, iar "moşii" de la PNL se ocupau de nostalgici şi/sau naivi):

Aripa putredă

P.N.L. : Mirajul puterii - Cinci personaje in cautarea unui autor

[...] "Dinu Patriciu este profesor la facultatea de Arhitectura. Are voce de bariton, astfel incit isi convinge partenerul mai mult prin fraza ampla, aproape interminabila si usor cintata. El va trage concluziile inainte ca celalalt sa spuna vreun cuvant si in caz de esec evident mutul a gresit. Capul mic, disproportionat fata de corpul deosebit de inalt si de suplu, ii confera o alura serpentiera, alura ce motiveaza majoritatea actiunilor sale : se insinueaza oriunde, invaluie, se face nevazut, suge laptele mamiferelor dar si musca deosebit de veninos.

A calatorit mereu in strainatate pina in decembrie trecut si se pare ca probleme deosebite l-au retinut pina acum in tara. Asta si in conditiile in care nu a mai avut timp sa-si cistige modesta suma de 100.000 lei lunar pe meditatii, cum o facea in vremuri mai rele. Putini stiu ca totusi activitatea asidua la P.N.L. nu l-a epuizat atit cit sa nu-si deschida o mica firma pentru proiecte de arhitectura, unde studentii lui au lucrat citeva luni gratuit , pentru a realiza capital. Alti studenti, adica majoritatea, se pare ca i-au dat un vot de blam in ianuarie - ca si multi din colegii lui. Eu l-am cunoscut sfios si harnic, saritor si prietenos. M-a mirat insa cind s-a recomandat ''Seful tineretului liberal'' in ianuarie : nu exista o asemenea organizatie. Apoi, din nou, cind i-am vazut semnatura in ''Viitorul'' : ''Dinu Patriciu, seful Propagandei Partidului National Liberal'' : nu al unei Comisii de propaganda, ci al Propagandei insasi. In orice caz, asta nu servea drept semnatura.

In februarie a mai incercat si o mica lovitura de partid, cu concursul lui Calin Tariceanu. Fiind d-l Campeanu plecat in Franta, fiind tineri si avind si singele in schimbare. Apoi si-au facut autocritica. Ar fi dorit sa intre in CPUN, in locul d-lor I.V. Sandulescu si Dan Lazarescu. Conjuratii nocturne, defaimari publice, care s-au incheiat tot cu un avantaj: un capital de popularitate pentru tineri (desi au trecut toti de 40 de ani), in dauna celor virstnici care ii iarta mereu.

In campania electorala Dinu Patriciu este foarte devotat. Cistiga chiar un loc pe listele de la Timisoara. Ce pacat ca fiind al treilea nu obtine sufragiile ! Dar nu asa ! Primul pe liste , ca in filme, renunta sau cade bolnav la pat sau divorteaza, iar eroul principal, Dinu Patriciu ii ia locul si intra in camera Deputatilor.

Asa de liberal. Format la scoala dura, austera a supravietuirii in comunism. Un liberal autentic trebuie sa aiba un singur gind : sa cistige ! Daca nu ar fi decit cinismul de a-l aplauda cei multi.

Unul din fostii studenti imi spune : ''Se foloseste de oameni. Nu are prieteni. Ii merge mintea. Fereste-te de el. Iese mereu deasupra. Studentii de la Arhitectura care l-au vazut in P.N.L. n-au mai dat pe acolo.'' Poate acum se vor razgandi". [...]

Crystal Clear spunea...

Extraordinar ce disimulare, ce teatru ! Asa au facut timp de 21 de ani si asa fac si acum .De data asta s-au infitrat in PDL....Distrug tot ce pot distruge.Singura solutie este sa se trezeasca alegatorii..

Riddick spunea...

Ehe...

Crystal Clear spunea...

Foarte buna postarea de la linkul de mai sus !!!!!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: