17 mai 2011

Lobby ruso-german la Chişinău



Articol preluat de la Romanian Global News:

Exploziv: Noua faţă a lui Ribentropp-Molotov, varianta Europeană - Germania impune jocul Rusiei la Chişinău şi vrea federalizarea R. Moldova 

Exploziv: Noua faţă a lui Ribentropp-Molotov, varianta Europeană - Germania impune jocul Rusiei la Chişinău şi vrea federalizarea R. Moldova

Intr-o intalnire a unui inalt oficial al diplomatiei de la Chisinau si Ambasadorul Patricia Flor, responsabil in Ministerul de Externe al Germaniei, de Europa de Est, Caucaz si Asia Centrala, aceasta face pe fata presiuni pentru acceptarea planului rusesc de federalizare a R. Moldova si transmite AIE sa accepte propunerea lui Voronin, de alegere a unui presedinte apolitic, transmite Romanian Global News.

Tinand cont ca zilele acestea Premierul Vlad Filat insotit de Iurie Leanca se vor afla la Berlin ne intrebam care vor fi consecintele acceptarii unor asemnea presiuni pentru romanii basarabeni si pentru viitorul celui de-al doilea stat romanesc.
Va trada Filat si Leanca ? Este o intrebare legitima care va trebui sa capete un raspuns clar si deschis.

Dezvaluirile Romanian Global News legate de presiunile diplomatiei de la Berlin, prin Ambasadorul Patricia Flor, pun in evidenta si politica profund antiromaneasca a Berlinului, dar si jocurile pe care Germania le face in defavoarea NATO chiar la frontierele sale cele mai fierbinti.
 
Ambasadorul Patricia Flor
Ambasadorul
Patricia Flor
Jocurile Germaniei ar trebui sa ingrijoreze in cel mai inalt grad Bucurestiul, care trebuie sa trimita la Berlin un ambasador capabil si nu o relicva diplomatica care nu poate produce decat pagube si care nu se stie ce alte jocuri mai joaca. Sau poate se stie !?
Politica Berlinului trebuie sa ingrijoreze la fel de mult şi Washingtonul, pentru ca atacand interesele româneşti din Basarabia, adică întărind Rusia la Nistru, Germania atacă poziţia SUA din România.

Notele pe care Romanian Global News le face publice, parţial, sunt 100% originale şi sunt făcute publice tocmai pentru a preveni greşeli istorice pe care Filat şi Leanca le-ar putea face în vizita de la Berlin.


Jocurile germane procomuniste şi deci pro-ruseşti, legate de alegerea preşedintelui, sunt clar exprimate de ambasadorul Patricia Flor.

nota 1

nota 2

http://www.rgnpress.ro/categorii/politic/1829-un-deputat-rus-anun-dispariia-statului-unitar-republica-moldova-complicii-planului-in-fluxul-rgn-de-luni.html

http://www.rgnpress.ro/categorii/politic/1651-vlad-cubreacov-cup-german-cu-capac-rusesc.html



Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: