23 martie 2011

Doamna "Integritate" transmite acelaşi mesaj, deşi nu apare pe listă



În Republica Moldova se dezbate în parlament proiectul de lege privind prevenirea şi combaterea discriminării. Precum muştele atrase de... bunătăţi, au apărut activiştii pro-gay care dau tot felul de mesaje parlamentului, spre a avea în vedere drepturile "europene" ale persoanelor cu acest tip de deviaţii.

Astfel, un grup de europarlamentari din The European Parliament Intergroup on LGBT Rights (Intergrupul din Parlamentul European pentru drepturile persoanelor LGBT) a adresat o scrisoare deschisă parlamentului Republicii Moldova, în care solicită să nu se voteze amendamente care ar slăbi "drepturile europene" ale comunităţii LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender). "Normal", în scrisoare este considerată anormală atitudinea unui pastor american, care a desfăşurat o campanie împotriva acestei legi în Republica Moldova.

Din acelaşi Intergroup LGBT face parte şi europarlamentarul PDL/PPE Monica Macovei (precum şi Renate Weber - PNL/ALDE şi Corina Creţu - PSD/PES). Lista membrilor Intergrupului este indisponibilă "din motive tehnice" (aiurea... precis apare dupa 15 mai...).

Doamna "Integritate" nu apare pe lista de semnături a Intergrupului, ci a transmis propriul mesaj, care, în esenţă, este acelaşi:„Această lege este o ocazie de a-i proteja pe toţi membrii societăţii din Republica Moldova. Felicit guvernul pentru iniţierea acestui proiect de lege”.

Şi, deasemenea, un interviu.

Observaţi politica editorială Radio Europa Liberă / Radio Libertatea obamiană, cum îl prezintă pe pastorul Lively ca pe un personaj excentric, în timp ce despre europarlamentarii din Intergrupul LGBT spune : "Un mesaj similar a fost transmis parlamentarilor de la Chişinău şi de către un grup de parlamentari europeni [ce grup, de ce nu specificaţi clar ?] care cer colegilor lor din Moldova să adopte proiectul legii anti discriminare fără amendamente. Parlamentarii europeni semnatari sunt din partea social democraţilor, ecologiştilor, liberalilor şi popularilor şi ei îşi exprimă convingerea că adoptarea legii aşa cum a fost propusă de guvern va avea un efect favorabil asupra relaţiilor dintre Uniunea Europeană şi Moldova în contextul politicii de vecinătate a Uniunii Europene".

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu cred ca tine chestia asta la moldoveni.
Uite un om cu scaun la cap :

http://bogatu.voceabasarabiei.net/?p=937

Sa urmarim ce decizie finala vor lui cei de la Chisinau

Riddick spunea...

Vorba este, că guvernul "pro-european" Filat a introdus legea. Uite, aşa se compromite ideea de Europa. se pare că PCRM este contra, liberalii lui Ghimpu, la fel. Vedem...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: