23 martie 2011

Doamna "Integritate" transmite acelaşi mesaj, deşi nu apare pe listă



În Republica Moldova se dezbate în parlament proiectul de lege privind prevenirea şi combaterea discriminării. Precum muştele atrase de... bunătăţi, au apărut activiştii pro-gay care dau tot felul de mesaje parlamentului, spre a avea în vedere drepturile "europene" ale persoanelor cu acest tip de deviaţii.

Astfel, un grup de europarlamentari din The European Parliament Intergroup on LGBT Rights (Intergrupul din Parlamentul European pentru drepturile persoanelor LGBT) a adresat o scrisoare deschisă parlamentului Republicii Moldova, în care solicită să nu se voteze amendamente care ar slăbi "drepturile europene" ale comunităţii LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender). "Normal", în scrisoare este considerată anormală atitudinea unui pastor american, care a desfăşurat o campanie împotriva acestei legi în Republica Moldova.

Din acelaşi Intergroup LGBT face parte şi europarlamentarul PDL/PPE Monica Macovei (precum şi Renate Weber - PNL/ALDE şi Corina Creţu - PSD/PES). Lista membrilor Intergrupului este indisponibilă "din motive tehnice" (aiurea... precis apare dupa 15 mai...).

Doamna "Integritate" nu apare pe lista de semnături a Intergrupului, ci a transmis propriul mesaj, care, în esenţă, este acelaşi:„Această lege este o ocazie de a-i proteja pe toţi membrii societăţii din Republica Moldova. Felicit guvernul pentru iniţierea acestui proiect de lege”.

Şi, deasemenea, un interviu.

Observaţi politica editorială Radio Europa Liberă / Radio Libertatea obamiană, cum îl prezintă pe pastorul Lively ca pe un personaj excentric, în timp ce despre europarlamentarii din Intergrupul LGBT spune : "Un mesaj similar a fost transmis parlamentarilor de la Chişinău şi de către un grup de parlamentari europeni [ce grup, de ce nu specificaţi clar ?] care cer colegilor lor din Moldova să adopte proiectul legii anti discriminare fără amendamente. Parlamentarii europeni semnatari sunt din partea social democraţilor, ecologiştilor, liberalilor şi popularilor şi ei îşi exprimă convingerea că adoptarea legii aşa cum a fost propusă de guvern va avea un efect favorabil asupra relaţiilor dintre Uniunea Europeană şi Moldova în contextul politicii de vecinătate a Uniunii Europene".

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu cred ca tine chestia asta la moldoveni.
Uite un om cu scaun la cap :

http://bogatu.voceabasarabiei.net/?p=937

Sa urmarim ce decizie finala vor lui cei de la Chisinau

Riddick spunea...

Vorba este, că guvernul "pro-european" Filat a introdus legea. Uite, aşa se compromite ideea de Europa. se pare că PCRM este contra, liberalii lui Ghimpu, la fel. Vedem...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: