01 martie 2011

"Altfel scepticismul românilor va determina o poziţie identical cu cea a poporului irlandez"



Unde nu dă Ăl de Sus...  ;-)

Ortografia originală:

Comunicat de presă - CIADO Romania

C.I.A.D.O. Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului

Sustinerea DNA Romania un moft al Partidului Popular European (PPE)

CIADO Romania, constata o practica a Comisiei Europene in sustinerea Directia Nationala Anticoruptie in ultimii 2 ani fara a exista argumente . Comisia Europeana fiind dominata de Partidul Popular European, din care face parte si principalul partid de guvernamant din Romania PDL, precum si contextul politic in care Daniel Morar a fost sustinut in numire de presedintele Romaniei formulam urmatoarea intrebare ; care sunt marile realizari ale DNA de este in permanenta apreciata pozitiv , vazute la Brusseles si nevazute in Romania ? Pe fondul acestor aprecieri politice ale PPE, romanii au devenit eurosceptici si nu mai sunt mari sustinatori ai Uniunii Europene , lucru ce trebuie sa dea de gandit oficialilor Comisie Europene, ce se dovedesc ineficienti sub presidentia lui Manuel Barrosso. Romania are absorbtie minima de fonduri europene, o rata a coruptiei generalizata in mediul guvernamental si politic, o rata a cresterii economice sub media europeana etc dar Comisia Europeana apreciaza pozitiv activitatea guvernului in ansamblul sau. Constatam prezenta presedintelui Romaniei in aprecieri asupra 'baietilor destepti in energie' la numirea sa in functia, de presedinte si eliminarea acestora dar din pacate ulterior acesti baieiti destepti deveniri parteneri de casa a PDL dupa ce pana in 2008 au fost finantatori PSD. Pe fondul celor mai sus enuntate CIADO Romania opineaza ca actiunile din sistemul vamal reprezinta o alta actiune a presedintelui in a atrage finantaori PDL si nu o actiune de eradicare a coruptiei din vami. Sunt concluzii argumentate sin u platite de opozitie asa cum ar putea argumenta PDL. CIADO fiind cel mai reprezentativ ONG din Romania concluzioneaza ca in contextul actual politic din Romania, Comisia Europeana prin comisarii si serviciile sale trebuie sa fie exacti si concreti in aprecieri sin u evazivi altfel scepticismul romanilor va determina o pozitie identical cu cea a poporului irlandez.

Comitet Director CIADO Romania

http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/53952.html


Ce, nu ştiţi ce este CIADO ? Citiţi aici.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Dupa ortografie comunicatul este scris de cineva care nu stie bine limba romana, de un strain.

La fel cum erau scrise pe ziduri, la revolutie "Ciaosescu a fugit" .
Ce avalansa, ce presiune este in ultimul timp!
Ai vazut postarea lui Dan Badea ?
TB iar a cazut intr-o capcana.
Azi a trebuit sa traversez Bucurestiul de la nord la sud si de vest.
S-au raspundit reclamele cu lozincile tip "Romanii n-au valoare" peste tot( lozincile de pe www.astaeromania.ro) inclusiv la cinematograful Patria-deasupra este una mare de tot.

Pe la Piata Dorobanti au inceput sa fie apara stersaturi ale negatiei cu spray color, transformand lozincile in afirmatii pozitive.
In loc de "Romanii n-au viitor" s-a sters "n-" si a iesit :
"Romanii au viitor"

Lupta de gherila

Riddick spunea...

Nu-mi dau seama cum a "scăpat" la presă. Oricum, e bine, că reiese unde se gaseşte "creierul" acestui compartiment din echipa altfel muuult mai vastă, din care unii au chiar nume româneşti.

Riddick spunea...

Să vedem ce va face TB, e cam grosieră capcana, totuşi. Hmmm...

Riddick spunea...

Ciudat, comunicat anti-PPE, când de fapt PPE este "din sistem"...

Crystal Clear spunea...

Grosiera rau capcana.
Iar daca ne gandim la simboluri....
Rusilor le place sa lucreze cu ele..

Crystal Clear spunea...

Anti-PPE versus PPE.
Cred ca vor sa agite spiritele sa iasa scandal


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: