22 ianuarie 2011

Recolta disperării. Foametea provocată din Ucraina sovietică (1933)




6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Mass murders !
Nazistii sunt mici copii in comparatie cu comunistii

Riddick spunea...

Lagărele naziste sunt după modelul GULAG, ce au introdus nou au fost doar metodele de exterminare (mai rapide, în GULAG se murea "cu încetinitorul") şi de ardere a cadavrelor.

Crystal Clear spunea...

Daca nu ne trezim o sa ajungem sa murim de foame.
Stau campuri intregi necultivate, parasite,nu avem fermieri,

Am ajuns sa cumparam toti de la marketuri nemtesti, frantuzesti sau rusesti ( mic.ro).
In multe locuri din lume acum benzinariile au preluat functia si de magazine nonstop unde gasesti de toate.
Ce benzinarii avem ?:
Petrom (Austria) ,Rompletrol ( Rusia), Lukoil-Rusia

Riddick spunea...

Se anunţă o criză alimentară la nivel mondial.

Am distrus irigaţiile, ca idioţii...

Crystal Clear spunea...

Da, am auzit si eu ieri la stiri despre criza alimentara mondiala.
Este de fapt creata in mod constient ca sa supuna populatia

Riddick spunea...

Sau ca să răbufnească şi să ceară "altceva" (centralizare, guvern unic regional, mondial, "capabil"), eventual căderea anumitor regimuri neconvenabile cuiva.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: