07 ianuarie 2011

Pe ce planetă trăieşte Caramitru ? Mai bine (maxim) un mandat de stânga, decât cu Marga&Duda pe termen nedeterminat



Discuţia despre monarhie s-a închis odată cu Constituţia din 1991, agravată în 2003 prin introducerea Art. 137/2 care permite trecerea la euro prin simplă lege organică, desfiinţând leul fără referendum.

Mai bine un eventual mandat de stânga, care poate fi înlocuit în maxim 4-5 ani, decât un termen mai lung cu prinţul roşu Duduş...

Adevărul:

VIDEO Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti: „Ce-am făcut fără monarhie? Ţara e pe dric"

Ion Caramitru crede că Regele era singurul în măsură să instaureze moralitatea în societate şi vorbeşte despre toxicitatea „comuniştilor cu haina întoarsă" şi a securiştilor intraţi în afaceri.

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Alt revolutionar gorbaciovist...

Riddick spunea...

Avem monarhişti gorbaciovişti. Belu Zilber (fost comunist, condamnat politic după 1950) a scris cartea "Monarhia de drept dialectic".

Crystal Clear spunea...

Avem de toate
N-am incredere in Caramitru.L-am vazut cum colabora cu diversi afaceristi "liberali",chiar daca strangea fonduri pentru artorii pensionari.
Cred c-o facea numai pentru publicitate

Riddick spunea...

A ieşit din PNŢCD-Sârbu în ceasul al 11-lea, după "reconcilierea" de la Timişoara dintre PSD, PNL, PNŢCD şi UDMR din 1 decembrie 2009.

Şi din CFSN tot în ceasul al 11-lea a ieşit, după ce începuse Piaţa Universităţii.

Crystal Clear spunea...

Interesant ....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: