07 ianuarie 2011

Pe ce planetă trăieşte Caramitru ? Mai bine (maxim) un mandat de stânga, decât cu Marga&Duda pe termen nedeterminat



Discuţia despre monarhie s-a închis odată cu Constituţia din 1991, agravată în 2003 prin introducerea Art. 137/2 care permite trecerea la euro prin simplă lege organică, desfiinţând leul fără referendum.

Mai bine un eventual mandat de stânga, care poate fi înlocuit în maxim 4-5 ani, decât un termen mai lung cu prinţul roşu Duduş...

Adevărul:

VIDEO Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti: „Ce-am făcut fără monarhie? Ţara e pe dric"

Ion Caramitru crede că Regele era singurul în măsură să instaureze moralitatea în societate şi vorbeşte despre toxicitatea „comuniştilor cu haina întoarsă" şi a securiştilor intraţi în afaceri.

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Alt revolutionar gorbaciovist...

Riddick spunea...

Avem monarhişti gorbaciovişti. Belu Zilber (fost comunist, condamnat politic după 1950) a scris cartea "Monarhia de drept dialectic".

Crystal Clear spunea...

Avem de toate
N-am incredere in Caramitru.L-am vazut cum colabora cu diversi afaceristi "liberali",chiar daca strangea fonduri pentru artorii pensionari.
Cred c-o facea numai pentru publicitate

Riddick spunea...

A ieşit din PNŢCD-Sârbu în ceasul al 11-lea, după "reconcilierea" de la Timişoara dintre PSD, PNL, PNŢCD şi UDMR din 1 decembrie 2009.

Şi din CFSN tot în ceasul al 11-lea a ieşit, după ce începuse Piaţa Universităţii.

Crystal Clear spunea...

Interesant ....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: