27 ianuarie 2011

"Nie zabijajcie nas" - trailer



"Nie zabijajcie nas" - "Nu ne ucideţi" (în poloneză), cuvinte care apar în urma analizării sonorului clipului filmat cu un telefon mobil pe 10 aprilie 2010 la Smolensk, imediat după prăbuşirea avionului în care se afla preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski (transcriptul):




Filmul documentar "Nie zabijajcie nas" este realizat de regizorul polonez Michał Badzioch, şi va fi lansat pe 10 februarie 2011 pe YouTube (user MBadzioch1 ). 

Badzioch a mai realizat un film - "Polszewiki" ("Polşevicii" - I, II), despre situaţia politică din Polonia guvernată de partidul "Platforma Civică" al premierului Donald Tusk.
 

UPDATE: Canalul YouTube MBadzioch1 nu mai există, am găsit alt clip cu imagini din trailer (sunt și imagini din Georgia din timpul războiului cu Rusia din 2008).

>> Imaginea de ansamblu a traiectoriei finale a avionului polonez TU-154 (via John Galt)


12 comentarii :

John Galt spunea...

Tii minte ce ziceam atunci?

Pe softpedia mi-au sters inclusiv atasamentele din inbox, din user panel.

Noroc de serverele americane..

Riddick spunea...

Ehe, cum să nu îmi amintesc...

Guvernul polşevic mimează oarece indignare faţă de concluziile ruseşti, fiindcă vin alegerile generale în octombrie. Şi cu trecerea la euro, acelaşi teatru, că "nu se grăbesc" (my ass...).

John Galt spunea...

Euro daca nu inglobeaza RAPID alte monede (mult mai sanatoase - gen RON, zlot etc) dispare in 3 luni.

Riddick spunea...

A avut azi Sarkozy un discurs pe tema euro, cică nu va abandona euro, el şi alţii.

John Galt spunea...

Dr. Vindaloo: There's nothing to worry about. Nothing at all. ...

Tocmai de aia sunt asa de sigur, ca a avut "un discurs".

Crystal Clear spunea...

Gata ,m-am prins cum a avut loc accidentul !

Rusii au bagat ceata artificiala cu putin timp inainte de aterizare.
Pilotii n-au vazut nimic si s-au lasat ghidati de instructiunile de la turnul de control, care au avut coordonate gresite. Au aterizat intr-o padure , nu departe de pista.
Probabil ca impactul a fost atenuat ce copaci ,de asta n-au murit toti si i-au lichidat imediat dupa accident.

Diabolic !

Riddick spunea...

Un profesor de fizică a făcut calcule şi a ajuns la concluzia că pasagerii au fost supuşi la decelerări de maxim 4g, neletale. Mai mici, de exemplu, decât decelerarea care a produs leziunile lui Marian Sobaru la Parlament.


http://riddickro.blogspot.com/2010/10/experti-independenti-contesta-teoria.html

Crystal Clear spunea...

Mi-aduc aminte de postare si de "legile fizicii sunt absolute si imuabile"

Cred ca au bagat ceata cu foarte putin timp inante de aterizare, cand pilotii cu mai puteau sa ridice avionul.
Copacii au amortizat impactul.

Crystal Clear spunea...

M-am uitat nitel pe videourile cu polsevicii- sunt bine facute.
Sa asteptam 10 februarie.Poate apare si in engleza

Riddick spunea...

Aşteptăm.

În Polszewiki apare o pancartă pe care scrie: "Este Polonia un stat de drept ?"

John Galt spunea...

404 Not Found - vezi linkurile puse de mine. :|

Riddick spunea...

OK, mulțam, voi corecta.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: