01 ianuarie 2011

Complot internaţional împotriva Coastei de Fildeş



În Africa se desfăşoară în ultimele săptămâni un soi de experiment - utilizarea mass-mediei şi a instituţiilor globaliste internaţionale (ONU, UE) împotriva voinţei exprimate la vot de oamenii din Coasta de Fildeş, după un război civil de câţiva ani (acum îngheţat), alimentat de vecinii predominant musulmani ai Coastei de Fildeş (partea de nord este ocupată de rebeli, care nu s-au dezarmat, conform protocolului semnat, deşi paramilitarii din sud au făcut-o). 

În Coasta de Fildeş este misiunea ONU de "menţinere a păcii", UNOCI (9-10.000 de militari, din care 4.000 francezi). Gbagbo le-a cerut să părăsească ţara (mandatul UNOCI expira la 31 decembrie 2010), dar ONU l-a prelungit unilateral cu 6 luni.

Oare descoperirea unor importante zăcăminte de petrol nu are vreun rol aici ?

Coasta de Fildeş este sub agresiune mediatică şi diplomatică după ce Curtea Constituţională (singura instituţie competentă să se pronunţe asupra legalităţii alegerilor) l-a desemnat câştigător pe Laurent Gbagbo (preşedintele în funcţie, care a candidat la un nou mandat) şi nu pe marioneta franceză (şi nu numai) Alassane Ouattara. Scenariul este explicat foarte bine aici.

ONU a recunoscut ca ambasador al Coastei de Fildeş o persoană numită de perdantul alegerilor, Ouattara, iar guvernul francez i-a comunicat ambasadorului Coastei de Fildeş în Franţa că nu îi mai recunoaşte această calitate. Avionul prezidenţial al Coastei de Fildeş este furat sechestrat pe un aeroport franco-elveţian, o importantă bancă africană unde sunt depuse fonduri ale Coastei de Fildeş a transferat controlul lor oamenilor numiţi de Ouattara (care dispune astfel de fonduri "legale").

Guvernul Bilderberg "conservator" britanic sprijină "acţiunea militară ONU de înlăturare a lui Gbagbo" (oho, deci nu sunt "forţe de menţinere a păcii", ci de intervenţie).



Acest mesaj este atribuit unui militar din Burkina Faso, originar din Coasta de Fildeş. Ar urma o intervenţie a unor mercenari în Coasta de Fildeş, care ar regiza violenţe (false-flag operations) care ar urma să fie atribuite preşedintelui Laurent Gbagbo. Deasemenea, asasinate politice, cum au mai avut loc, şi despre care s-a spus că au fost comandate de Gbagbo (în realitate, tabăra lui Oattara le-a comis).



Sarkozy îşi permite să dea ultimatumuri

Pentru azi este anunţată o încercare de evacuare a clicii lui Ouattara, care şi-a stabilit sediul la Hotel Golf din Abidjan (capitala Coastei de Fildeş), păzit de forţele ONU. Trebuie urmărit ce se va întâmpla, cred că vor fi evenimente majore în Coasta de Fildeş, care vor da la iveală tacticile globaliştilor care vor să îşi impună marionetele lor în diverse ţări.



>> Laurent Gbagbo : "Il y a un complot contre moi" 

3 comentarii :

Florin spunea...

De cele mai multe ori adevarul este mult mai simplu decat obisnuim sa il facem noi de complicat si sa gasim scenarii. Africa a stabilit o traditie in dictatorii care se tin cu dintii de scaun. Nenea asta, nu face diferenta cu nimic.. Coasta de Fildes are potential urias.. pacat de conducatori, lafel ca la noi..

Riddick spunea...

Nu am vreo simpatie pentru Gbagbo, dar ăilalţi sunt clar gangsteri internaţionali.

România ar trebui să îşi retragă cei 7 observatori ONU.

E clar că Franţa are interese mari aici.

Riddick spunea...

Cele două linkuri nu mai sunt active, RTI (Radio Television Ivoirienne) a fost desfiinţată de noul regim, după ce în cursul loviturii de stat a fost bombardată.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: