16 octombrie 2010

Ţară de tâmpiţi ?



Documentele privind posibila datorie a Germaniei către România s-ar afla la BCR, conform unei adrese a BNR. BCR a fost privatizată în decembrie 2005.  

Prim-ministru în 2005: Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu.
Guvernator BNR în 2005: Constantin Mugurel Isărescu.
Ministru de Finanţe în 2005: Varujan Vosganian

Răspunsul BNR la interpelarea oficială a senatorului Iulian Urban (PDL) privind chestiunea clarificării unor informaţii privind o posibilă datorie a Germaniei către România:


Povestea traseului documentelor pe baza carora Romania isi poate fundamenta si structura juridic pretentiile sale fata de datoria restanta din cel de-al doilea razboi mondial a Germaniei fata de noi, ia o intorsatura ciudata.

Dupa o tacere de doua luni de zile, BNR prin directorul Iuliu Iacobescu a trimis catre Senatul Romaniei ca raspuns la solicitarea senatorului Iulian Urban, adresa 9413/07.10.2010 inregistrata la Senat cu nr. 3821/11.10.2010.

Conform acestei adrese [ vezi facsimil ] toate documentele legate de creanta Germaniei s-ar afla in posesia unei....entitati bancare private, mai exact in arhivele BCR, banca cumparata de austriecii de la Erste Bank.

Plecand pe urmele lor, senatorul Iulian Urban a cerut conducerii BCR tot prin intermediul Senatului Romaniei, sa raspunda oficial in legatura cu existenta acestora si sa le predea Senatului Romaniei in vederea analizarii acestora de catre Camera Superioara a Parlamentului National.

BNR catre senatorul Urban in problema datoriei Germaniei catre Romania : toate documentele le are BCR   (pe blogul senatorului Iulian Urban)


3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Prima manipulare a inceput pe Hotnews...
Pe urma s-a extins la B1TV...

Se pare ca IRTV trece printr-o metamorfoza si se transforma in B1TV

Riddick spunea...

Prea multe reziduuri de la IRTV se scurg spre B1TV.

Trebuie curăţenie la TVR, se prinde la ţară, aici este important de transmis mesajul corect.

Crystal Clear spunea...

Neaparat !
Ce mai mi-au auzit urechile si pe la TVR !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: