17 septembrie 2010

"Unchiul" vede rivuluţie




Şarlele liberale sunt cu foamea-n gât, au refuzat oasele în 2008 şi 2009, vor numai fleici şi cordon bleu, că aşa s-au obişnuit pe timpul guvernului 20%.

Radu Ruşanu (Unchiul, pour les connoisseurs) are vedenii, i s-a arătat un semn:
“Pretul pentru situatia economica dezastruoasa in care se zbate Romania este ca de PDL se alege praful si pulberea si asta se poate observa cu ochiul liber in sondajele de opinie. Guvernul din umbra stabilit de PNL nu are deloc o datorie grea. Este foarte usor sa subliniem, punctual, abuzurile si gafele Cabinetului Boc. Noi le subliniem, romanii le fluiera, sindicatele ies in strada. Urmarea este una singura: praful si pulberea se alege de PDL”.
Inpolitics

Unchiule, vezi că serialul este cu final deschis...

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cautam pe Google despre Andrei Marga -membru al "guvernului din umbra"-stiind ca acum cateva luni il gasisem la Institutul Aspen.

Acum am mai dat de alt link

http://www.badpolitics.ro/lista-%E2%80%9Cneactualizata%E2%80%9D-a-masonilor-din-romania-raport-sri/
Ma doare capul ....

Pai cum sa nu cadem in prapastie "progresand" asa ?....

Riddick spunea...

Nu sunt toţi din loje recunoscute, unele sunt varianta de "gulere albe" a rackeţilor din CSI.

Marga e depăşit şi ridicol.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: