17 septembrie 2010

"Unchiul" vede rivuluţie




Şarlele liberale sunt cu foamea-n gât, au refuzat oasele în 2008 şi 2009, vor numai fleici şi cordon bleu, că aşa s-au obişnuit pe timpul guvernului 20%.

Radu Ruşanu (Unchiul, pour les connoisseurs) are vedenii, i s-a arătat un semn:
“Pretul pentru situatia economica dezastruoasa in care se zbate Romania este ca de PDL se alege praful si pulberea si asta se poate observa cu ochiul liber in sondajele de opinie. Guvernul din umbra stabilit de PNL nu are deloc o datorie grea. Este foarte usor sa subliniem, punctual, abuzurile si gafele Cabinetului Boc. Noi le subliniem, romanii le fluiera, sindicatele ies in strada. Urmarea este una singura: praful si pulberea se alege de PDL”.
Inpolitics

Unchiule, vezi că serialul este cu final deschis...

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cautam pe Google despre Andrei Marga -membru al "guvernului din umbra"-stiind ca acum cateva luni il gasisem la Institutul Aspen.

Acum am mai dat de alt link

http://www.badpolitics.ro/lista-%E2%80%9Cneactualizata%E2%80%9D-a-masonilor-din-romania-raport-sri/
Ma doare capul ....

Pai cum sa nu cadem in prapastie "progresand" asa ?....

Riddick spunea...

Nu sunt toţi din loje recunoscute, unele sunt varianta de "gulere albe" a rackeţilor din CSI.

Marga e depăşit şi ridicol.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: