06 septembrie 2010

Un ministru care luptă în tabăra noastră


Nici nu a intrat bine pe uşa Ministerului Agriculturii, că au şi început trepăduşii internaţionali să latre, cerând demisia/demiterea noului ministru al agriculturii, Valeriu Tabără.

Aşa cum e el, mai bolovănos, mai (fost)peunerist, însă vindecat la timp, îmi inspiră mai multă încredere decât predecesorul sau, un trepăduş care a lucrat 15 ani pentru Comisia Europeană, iar acum s-a aciuit pe la Cotroceni, al doilea carcalac de Bruxelles, după fratele alcoolicului Orban.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Da, am vazut si eu ca au inceput sa-l conteste si m-am bucurat !
Inseamna c a-i deranjeaza.
In ultimul timp s-a manifestat bine.
Sa-l urmarim...

Riddick spunea...

Aştept cu interes contrele cu Cioloş şi cu noul consilier, care - a propos - a început smiorcăiala pe la televiziuni.

Este un bun secretar de stat acolo, Aurel Rădulescu (parcă), om de teren, întreprinzător, văd că a fost păstrat în noua organigramă.

Crystal Clear spunea...

Foarte interesant ce spui...

Abia astept sa decopar ca exista si oameni dintr-o bucata.

Iti dai seama acum ce scotocesc toti prin dosare ca sa-l compromita cu ceva,,,,

Crystal Clear spunea...

noapte buna :)

Riddick spunea...

Noapte bună. :)

Hello spunea...

Spaima de organismele modificate genetic e la fel de justificata ca si cea de climate change-ul atribuit activitatii umane.

PS1:
Am ajuns sa-ti citesc blogul mai des decit ziarele romanesti. :-) Faci singur toate astea sau mai ai si ajutoare? Merita efortul, ca publicitate nu vad prin preajma?

PS2:
Doar o observatie (sugestie, daca vrei). Vezi ca neoconservatorii (pe care, deh, i-am aplaudat si eu ca prostul pina acum un an, doi) pierd pe toata linia in Partidul Republican. Tea Party inseamna intoarcerea la Constitutie, asta vor americanii. Iar acolo i-au gasit (pentru ca acolo au fost mereu) pe Ron si Rand Paul, pe Buchanan si pe altii care in noiembrie s-ar putea sa incline balanta in Congress spre dreapta. Candidatii Tea Party i-au maturat in primaries pe cei sustinuti de neoconi. A fost impresionant.

Poate ar trebui sa mai arunci o privire si pe Human Events, si pe American Thinker, fiindca imi pari focusat doar pe neoconi, un grup care are prea putine in comun cu Partidul Republican, cu America si cu dreapta. Sa nu te miri daca o sa-i vezi refugiindu-se unul cite unul la democrapti. :-)

Riddick spunea...

Nu "dau din casă" despre bucătăria blogului. :)

Da, e "impresionant" că un loser precum John McCain poate câştiga nominalizarea în Arizona.

Ron şi Rand Paul, ca şi Buchanan, au mai multe în comun cu pacifiştii. Cum poate susţine Ron Paul că terorismul islamic se datorează "ocupaţiei" din Irak şi Afghanistan ?

Ce tot caută să dea interviuri pe canalul Russia Today ?

Aici, mai multe amanunte:

http://theconservativemonster.com/search.aspx?q=ron%20paul&sc=t&dt=3m&al=none


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: