06 septembrie 2010

Un ministru care luptă în tabăra noastră


Nici nu a intrat bine pe uşa Ministerului Agriculturii, că au şi început trepăduşii internaţionali să latre, cerând demisia/demiterea noului ministru al agriculturii, Valeriu Tabără.

Aşa cum e el, mai bolovănos, mai (fost)peunerist, însă vindecat la timp, îmi inspiră mai multă încredere decât predecesorul sau, un trepăduş care a lucrat 15 ani pentru Comisia Europeană, iar acum s-a aciuit pe la Cotroceni, al doilea carcalac de Bruxelles, după fratele alcoolicului Orban.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Da, am vazut si eu ca au inceput sa-l conteste si m-am bucurat !
Inseamna c a-i deranjeaza.
In ultimul timp s-a manifestat bine.
Sa-l urmarim...

Riddick spunea...

Aştept cu interes contrele cu Cioloş şi cu noul consilier, care - a propos - a început smiorcăiala pe la televiziuni.

Este un bun secretar de stat acolo, Aurel Rădulescu (parcă), om de teren, întreprinzător, văd că a fost păstrat în noua organigramă.

Crystal Clear spunea...

Foarte interesant ce spui...

Abia astept sa decopar ca exista si oameni dintr-o bucata.

Iti dai seama acum ce scotocesc toti prin dosare ca sa-l compromita cu ceva,,,,

Crystal Clear spunea...

noapte buna :)

Riddick spunea...

Noapte bună. :)

Hello spunea...

Spaima de organismele modificate genetic e la fel de justificata ca si cea de climate change-ul atribuit activitatii umane.

PS1:
Am ajuns sa-ti citesc blogul mai des decit ziarele romanesti. :-) Faci singur toate astea sau mai ai si ajutoare? Merita efortul, ca publicitate nu vad prin preajma?

PS2:
Doar o observatie (sugestie, daca vrei). Vezi ca neoconservatorii (pe care, deh, i-am aplaudat si eu ca prostul pina acum un an, doi) pierd pe toata linia in Partidul Republican. Tea Party inseamna intoarcerea la Constitutie, asta vor americanii. Iar acolo i-au gasit (pentru ca acolo au fost mereu) pe Ron si Rand Paul, pe Buchanan si pe altii care in noiembrie s-ar putea sa incline balanta in Congress spre dreapta. Candidatii Tea Party i-au maturat in primaries pe cei sustinuti de neoconi. A fost impresionant.

Poate ar trebui sa mai arunci o privire si pe Human Events, si pe American Thinker, fiindca imi pari focusat doar pe neoconi, un grup care are prea putine in comun cu Partidul Republican, cu America si cu dreapta. Sa nu te miri daca o sa-i vezi refugiindu-se unul cite unul la democrapti. :-)

Riddick spunea...

Nu "dau din casă" despre bucătăria blogului. :)

Da, e "impresionant" că un loser precum John McCain poate câştiga nominalizarea în Arizona.

Ron şi Rand Paul, ca şi Buchanan, au mai multe în comun cu pacifiştii. Cum poate susţine Ron Paul că terorismul islamic se datorează "ocupaţiei" din Irak şi Afghanistan ?

Ce tot caută să dea interviuri pe canalul Russia Today ?

Aici, mai multe amanunte:

http://theconservativemonster.com/search.aspx?q=ron%20paul&sc=t&dt=3m&al=none


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: