28 august 2010

Endtimewatchman: "Do you belong to the New World Order ?"



"The New World Order is not a conspiracy, it is an agenda"

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Asta-i tipul cu "Waking people up"-(grass roots) !
Spune numai lucruri de bun simt .Cum sa inveti sa traiesti independent de NWO.
Si nu este deloc usor sa te intorci la traditie,sa ai provizii in casa...
Mai sunt niste articole interesante pe NR care te invata sa incerci sa te muti la marginea orasului, sa-ti cultivi pamantul de legume, etc, etc.

Riddick spunea...

Da, Endtimewatchman. Are iar un canal Youtube, MR ENDTIMEWATCHMAN.

Este bine să ai un stoc de alimente pentru minim trei luni (conservele, dacă le iei când sunt "proaspete", ţin şi 2-3 ani).

La fel şi grâul.

Nu-i de râs, soldaţii scoţieni duceau cu ei pe timpuri un săculeţ cu grâu şi o piatră plată, care slujea şi ca suport la măcinarea grâului cu o altă piatră, şi ca plită pentru coacerea unei lipii).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: