28 august 2010

Endtimewatchman: "Do you belong to the New World Order ?"



"The New World Order is not a conspiracy, it is an agenda"

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Asta-i tipul cu "Waking people up"-(grass roots) !
Spune numai lucruri de bun simt .Cum sa inveti sa traiesti independent de NWO.
Si nu este deloc usor sa te intorci la traditie,sa ai provizii in casa...
Mai sunt niste articole interesante pe NR care te invata sa incerci sa te muti la marginea orasului, sa-ti cultivi pamantul de legume, etc, etc.

Riddick spunea...

Da, Endtimewatchman. Are iar un canal Youtube, MR ENDTIMEWATCHMAN.

Este bine să ai un stoc de alimente pentru minim trei luni (conservele, dacă le iei când sunt "proaspete", ţin şi 2-3 ani).

La fel şi grâul.

Nu-i de râs, soldaţii scoţieni duceau cu ei pe timpuri un săculeţ cu grâu şi o piatră plată, care slujea şi ca suport la măcinarea grâului cu o altă piatră, şi ca plită pentru coacerea unei lipii).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: