24 iulie 2010

Pacepa


O fotografie (posibilă) a lui Ion Mihai Pacepa apare în The American Spectator:



Articolul semnat de Pacepa în The American Spectator : The Truth About Illegals (tratează problema infiltrării de agenţi ruşi în SUA sub false identităţi).


5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

La asta m-am gandisem si eu:
Obama s-a grabit sa dai inapoi spionii rusi ca sa n-aiba timp americanii sa afle mai multe de la ei.
Bineinteles ca a fost o greseala.

Nu stiu ce-au luat la schimb americanii.

Daca Schroeder a ajuns mare la Gazprom,probabil ca Merkel ajunge directoare la South Stream :)

Sta matza-n coada !

Riddick spunea...

Au luat din Rusia patru spioni de-ai lor. Ăştia 10 nu au obinut cine ştie ce informaţii, a fost condamnat un cuplu de americani la vreo 73 de ani pt. spionaj. Din anii 60, se pare.

Crystal Clear spunea...

http://www.realitatea.net/vladimir-putin-a-cantat-melodii-patriotice-cu-spionii-deportati_725009.html


Acest (scandal de spionaj - n.red.) a fost rezultatul unei trădări. Ei (trădătorii - n.red.) sfârşesc prin a bea sau a lua droguri", a adăugat el. Întrebat de jurnalişti dacă Moscova se va răzbuna, el a răspuns: "Este incorect să întrebaţi acest lucru. Serviciile speciale trăiesc după propriile lor reguli şi toată lume ştie care sunt aceste reguli".


http://www.reportervirtual.ro/2010/07/stiri-scurte-340.html

Riddick spunea...

Deocamdată a pierdut repriza asta.

Crystal Clear spunea...

Tretyakov’s Warning


http://riddickro.wordpress.com/2010/07/18/3492/#respond


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: