26 iulie 2010

Noua Dezordine Mondială




Lordul Christopher Monckton,  vicepreşedintele partidului UKIP, vorbind la o conferinţă în Bournemouth

Monckton face comparaţia cu Elveţia: "Elveţia are toate drepturile în UE - ca noi, comerţ liber cu UE- ca noi, şi niciunul din costurile politicilor absurde, obligaţiile sau limitările democraţiei pe care le avem noi".

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Exceptional discurs, impresionant !.
Acum am inteles eu ce vroiau sa faca astia la Copenhaga anul trecut :instaurarea guvernului mondial motivat de protejarea climei pamantului...

Dar, nu se vor lasa ,vor continua sa incerce sa impuna monstruozitatea asta asta ,asa cum spune si Lordul Monckton..

Riddick spunea...

Nu guvern propriu-zis, pentru început, ci un fel de autoritate mondială care să reglementeze activităţile industriale "poluante", statele dezvoltate cumpărând "drepturi de emisie CO2" de la statele mai puţin dezvoltate. O metodă de sifonare a banilor de la democraţiile occidentale către dictaturile din Lumea a treia.

Riddick spunea...

Adică, fiecare stat are alocată o cotă de emisii de CO2, iar dacă vrea să o depăşească, trebuie să cumpere "drepturi de emisie de CO2" de la state care nu "utilizează" integral cota.

Ehei, ce mai escrocherie...

Crystal Clear spunea...

Da, am mai auzit, MEGAEXCROCHERIE !
Administratie "cap and trade" impotriva poluarii-ceva de genul asta

Riddick spunea...

Finanţarea dictaturilor din Lumea a treia de către Occident.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: