07 decembrie 2009

Turbulenţe





Booon. Pesede vrea să conteste alegerile şi declară că nu va colabora cu PDL.

Vorba este: ce facem cu guvernul? Guvernul Negoiţă, desigur. Nu are majoritate la parlament, dar cel care l-a desemnat are majoritate la România. Merge ?

Cine vine alături de PDL să se creeze majoritatea ?
Vor apare, probabil, miorlăieli de la UDMR, dar nu-i sigur nimic. La PNL se lucrează "pentru România".  După linia trasată de Patriciu. Tocmai a mestecat nişte vorbe Antonescu, la ieşirea de la şedinţa PNL. Nu a spus practic nimic în afara de josbăsescu-josbăsescu.

Nemţălăul s-a retras la Sibiu, plouat.

Pronosticul meu: va trece, cu chiu, cu vai, guvernul minoritar Negoiţă prin parlament, clica va aştepta vârful crizei spre primăvară-vară.

Deocamdată, sceneta cu contestarea alegerilor pare mai degrabă destinată propriului electorat.

Sau, poate că vor trânti guvernul Negoiţă, eveniment care ar deschide calea unor evoluţii interesante.



Etta James - Stormy Weather

4 comentarii :

vasiauvi spunea...

Tin minte ca Geoana a declarat cu cateva zile inainte ca daca iese Base nu ii impidica nimeni sa-l suspende ca in 2007 pe presedinte!Deci, ideea e ca nu conteaza ce voteaza poporul ci mafia PSD face ce vrea. Degeaba multi mananca la rahat si zic ca Base e dictator cand defapt puterea in Romania o detine Parlamentul. Deci e o dictatura a mafiotilor din Parlament!

Daca iesea Geoana nu era nici un pic de frauda...dar daca a iesit Base e frauda peste tot. Chestia ca cele mai multe acuzatii de frauda au venit din Teleorman,Vrancea, Galati, Dolj, judete patronate de PSD.Ciudat! Si declaratia lui Ponta e stupefianta "ei au fraudat mai bine ca noi"(ceva de genul). Pacat ca nu vad toti ce e PSD. Eu nu am votat PDL cu am votat pe Base!
PDL e plin de nenorociti!

Riddick spunea...

La parlament este capul şarpelui, trebuie zdrobit definitiv.

Despina spunea...

Nu s-a terminat.
Abia incepe !!
si Incepe bine !

Isi vor stoarce mintea sa ne termine, dar cred ca tot la anticpate ajungem

Riddick spunea...

Ai dreptate 100%!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: