07 decembrie 2009

Poza de finish




Cuplul de comici Geoană-Antonescu sărbătorind "victoria".

12 comentarii :

monica spunea...

Nik si Riddick,multumesc pt sprijinul moral de azinoapte;daca nu erati voi,cred ca ma isterizam de tot.Noroc si la mai mare,azi cand lucrurile sunt cam asezate.Toti soarecii sunt in pamant singurul sobolan ramas la inaintare saracul patefon Georgian Pop.

Riddick spunea...

Monica, ne bucurăm toţi, dar nu a trecut încă hopul.

Până nu văd majoritate reală de dreapta la parlament, eu unul nu mă liniştesc.

Anonim spunea...

greul de abia acum incepe....punem pariu ca in mai putin d 6 luni coalitia "Un Cur Largit - 4 partide impotriva Romaniei" il va suspenda pe Basescu?

te astept la mine pe blog unde vom discuta cum "In ciuda indispozitiei gastrice a lui Ilici, Marinelul a Invins!!!"

Riddick spunea...

Începe...dacă-i mănâncă în cur, vor vedea "Asaltul Palatului de Iarnă" în direct ! Cu coloană sonoră !

Să vedem ce au de gând cu cabinetul Negoiţă. Dacă îl trântesc şi Piratu' face a treia propunere, e cel mai fraier !

monica spunea...

Sper sa ierte ,dar sa nu uite nimic din umilinta noastra ,a oamenilor de rand care l-am sprijinit.Acelasi lucru gandeam si eu atunci cand a facut alianta cu psd,am si scris la acea vreme despre asta,dar dupa cum vezi politica nu numai ca e cea mai odioasa curva,dar este si arta de a manca kkt cu polonicu ,dupa care bei apa si trece.
chiar acum,cand scriu a aparut prostanacu care nu recunoaste alegerile.Vai mama lui pe care a invocat-o aseara.
In ce-l priveste pe Base ,il rog sa fie atent si mai ales ..Strateg.A castigat a IIa batalie,dar nu razboiul

Riddick spunea...

Monica, e care pe care. Mă aştept să se dea pe faţă şi maşinăria externa de susţinere a ăstora (bănci, ambasadori, UE, etc).

Se încinge treaba!

monica spunea...

Dupa cum se-ncinge,vb ta, se pune de-o noua revolutie.Astia vb tot de iohanis,de coalitie.Ghisa asta a iesit din nou la rampa,prostanacu se simte nedreptatit dar trist,avocatul de la prm da din gura printre clabuci,bortosica de la psd are DOVADA,ce mai,o tara de nebuni,patronati de Dumitrescu deontologu si nistorescu contemporanu.Este clar astia nu sunt in stare de altceva.
Imi vine sa ma duuuuc,dar n-am unde si cum. Imi sunt nepotii raciti si nu ma pot indura sa-i las.

Riddick spunea...

Dacă nu dizolvă rapid parlamentul, ăştia se ridică iară prin primăvară...

monica spunea...

pai asta zic si eu.sa taie coada cainelui,asa ca patriciu.Sa iasa odata sa puna pe tava ce are,sa-i incaiere si restul e o nimica toata.nu prea merge cu democratzica cu nemernicii de dambovita.Pai prostovleaculdabulian are fata sa-i dea caseta-n familie?ce daca are copii ,base n-avea cand l-au facut de la kiler de copii si pana la frecventor de transexuali?Hai ca-mi vine sa bor...A aparut haznaua peremista.Te las,pe maine.

Riddick spunea...

Monica, cu ăştia nu trebuie să umbli cu jumătăţi de măsură, trebuie să le ia gâţii din prima!

Andrei from USA spunea...

Este indiscutabil rolul, decisiv, al romanilor din strainatate in aceste alegeri. Un exemplu extrem, aici:http://andreisamericandream.wordpress.com/2009/12/07/esenta-libertatii-o-mare-victorie-obtinuta-de-romani-in-strainatate/

Riddick spunea...

Aşa este, Andrei. Voi citi ! :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: