21 decembrie 2009

La Aniversară






6 comentarii :

Anonim spunea...

la revolutie s-a tras in aer si revolutionarii au tras aerul rece de decembrie in piept...nu e clar? cel putin asta vrea hoitul de ilici sa ne bage in cap...

in fine, te astept la mine pe blog unde pe 22 Decembrie 1989, Ilici Ramirez Iliescovici a primit cel mai frumos cadou de Mos Gerila: conducerea fostului PCR si peste o mie de morti...

Riddick spunea...

Era cât p-aci sa iau şi eu câteva gloaţe, pe 21 dec la Intercontinental şi pe 23 dec lângă CC.

Demnitar Demagog spunea...

Iliescu: “Dacă aş fi închis în dosarele Revoluţiei, ar protesta întreaga ţară”
Va astept pe blog sa comentam noile declaratii ale mult iubitului si preastimatului tovaras Ilici: demnitar.blogspot.com

Riddick spunea...

Ilici joacă teatru, s-a garantat la Malta imunitatea lui. A fost totuşi ticălos, se putea limita la cei doi Ceauşeşti.

Tribuna Basarabiei spunea...

Peste 20 de tineri a organizat luni un flash-mob pentru a marca 20 de ani de la revoluţia din România.

Tinerii s-au adunat în faţa Ambasadei României la Chişinău, cu lumânări aprinse şi flori pe care le-au depus în cinstea celor căzuţi în timpul Revoluţiei.

„Am venit să comemorăm 20 de ani de la Revoluţia română din 1989 şi martirii care au căzut atunci. Peste o mie de peroane au decedat în luptele din stradă”, a declarat Pavel Munteanu.

„Ei au organizat Revoluţia din 1989, iar noi am organizat o acţiune de protest la Chişinău, la 7 aprilie 2009, împotriva regimului comunist”, a declarat Ion Puşcaşu, un alt participant, care a menţionat că avea trei ani în timpul Revoluţiei române.
Tribuna-Basarabiei.blogspot.com

Riddick spunea...

Este foarte frumos... îmi amintesc în timpul conflictului cu transnistrenii - 1992, stăteam la TV şi eram atent şi la radiouri.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: