21 decembrie 2009

La Aniversară






6 comentarii :

Anonim spunea...

la revolutie s-a tras in aer si revolutionarii au tras aerul rece de decembrie in piept...nu e clar? cel putin asta vrea hoitul de ilici sa ne bage in cap...

in fine, te astept la mine pe blog unde pe 22 Decembrie 1989, Ilici Ramirez Iliescovici a primit cel mai frumos cadou de Mos Gerila: conducerea fostului PCR si peste o mie de morti...

Riddick spunea...

Era cât p-aci sa iau şi eu câteva gloaţe, pe 21 dec la Intercontinental şi pe 23 dec lângă CC.

Demnitar Demagog spunea...

Iliescu: “Dacă aş fi închis în dosarele Revoluţiei, ar protesta întreaga ţară”
Va astept pe blog sa comentam noile declaratii ale mult iubitului si preastimatului tovaras Ilici: demnitar.blogspot.com

Riddick spunea...

Ilici joacă teatru, s-a garantat la Malta imunitatea lui. A fost totuşi ticălos, se putea limita la cei doi Ceauşeşti.

Tribuna Basarabiei spunea...

Peste 20 de tineri a organizat luni un flash-mob pentru a marca 20 de ani de la revoluţia din România.

Tinerii s-au adunat în faţa Ambasadei României la Chişinău, cu lumânări aprinse şi flori pe care le-au depus în cinstea celor căzuţi în timpul Revoluţiei.

„Am venit să comemorăm 20 de ani de la Revoluţia română din 1989 şi martirii care au căzut atunci. Peste o mie de peroane au decedat în luptele din stradă”, a declarat Pavel Munteanu.

„Ei au organizat Revoluţia din 1989, iar noi am organizat o acţiune de protest la Chişinău, la 7 aprilie 2009, împotriva regimului comunist”, a declarat Ion Puşcaşu, un alt participant, care a menţionat că avea trei ani în timpul Revoluţiei române.
Tribuna-Basarabiei.blogspot.com

Riddick spunea...

Este foarte frumos... îmi amintesc în timpul conflictului cu transnistrenii - 1992, stăteam la TV şi eram atent şi la radiouri.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: