21 decembrie 2009

La Aniversară






6 comentarii :

Anonim spunea...

la revolutie s-a tras in aer si revolutionarii au tras aerul rece de decembrie in piept...nu e clar? cel putin asta vrea hoitul de ilici sa ne bage in cap...

in fine, te astept la mine pe blog unde pe 22 Decembrie 1989, Ilici Ramirez Iliescovici a primit cel mai frumos cadou de Mos Gerila: conducerea fostului PCR si peste o mie de morti...

Riddick spunea...

Era cât p-aci sa iau şi eu câteva gloaţe, pe 21 dec la Intercontinental şi pe 23 dec lângă CC.

Demnitar Demagog spunea...

Iliescu: “Dacă aş fi închis în dosarele Revoluţiei, ar protesta întreaga ţară”
Va astept pe blog sa comentam noile declaratii ale mult iubitului si preastimatului tovaras Ilici: demnitar.blogspot.com

Riddick spunea...

Ilici joacă teatru, s-a garantat la Malta imunitatea lui. A fost totuşi ticălos, se putea limita la cei doi Ceauşeşti.

Tribuna Basarabiei spunea...

Peste 20 de tineri a organizat luni un flash-mob pentru a marca 20 de ani de la revoluţia din România.

Tinerii s-au adunat în faţa Ambasadei României la Chişinău, cu lumânări aprinse şi flori pe care le-au depus în cinstea celor căzuţi în timpul Revoluţiei.

„Am venit să comemorăm 20 de ani de la Revoluţia română din 1989 şi martirii care au căzut atunci. Peste o mie de peroane au decedat în luptele din stradă”, a declarat Pavel Munteanu.

„Ei au organizat Revoluţia din 1989, iar noi am organizat o acţiune de protest la Chişinău, la 7 aprilie 2009, împotriva regimului comunist”, a declarat Ion Puşcaşu, un alt participant, care a menţionat că avea trei ani în timpul Revoluţiei române.
Tribuna-Basarabiei.blogspot.com

Riddick spunea...

Este foarte frumos... îmi amintesc în timpul conflictului cu transnistrenii - 1992, stăteam la TV şi eram atent şi la radiouri.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: