25 noiembrie 2009

Reţeta clasică a subminării



La 20 de ani de la aşa-zisa revoluţie, descoperim complicii sistemului sovietic, camuflaţi în aşa-zise partide democratice, care pactizează la lumina zilei în vederea subminării statului.

Documentarul în două parţi explică o parte a reţetei :


8 comentarii :

Demnitar Demagog spunea...

Ce mai spune d-l Iliescu: Antonescu e un politician de factura liberala cu un comportament social-democrat ...hmm

Dupa ce, in urma cu aproape un an, a declarat ca si l-ar dori pe Crin Antonescu in PSD, Ion Iliescu ii pune liderului liberal eticheta de "politician de factura liberala cu un comportament social-democrat" si spune ca marele castig al acestor zile este "autoizolarea lui Basescu".

"Il apreciez pe Antonescu si ca persoana, si ca tinuta. E un om inteligent, un politician de factura liberala cu un comportament social-democrat"

O concluzuie la cele de mai sus....

Videanu: Bratianu se rasuceste in mormant cand vede ca Iliescu a pus basca pe capul liberalilor

Astept comentariile liberalilor ... :D

Riddick spunea...

Lenin, unul din clasicii favoriţi ai lui Ilici, spunea: "dacă te laudă duşmanul, înseamnă că ai greşit undeva". Desigur, nu dusmanul lui Antonescu, ci al românilor cinstiţi.

Iuropiăn Sitizăn spunea...

Un liberal sa bata palma cu un socialist ordinar, in contextul in care contracandidatul bolsevicului e unul de dreapta. Numai in Romania se poate intampla asa ceva.
Dupa un astfel de gest, ar fi normal ca toti oamenii lui Antonescu sa "jump over board". Dar, repet, un astfel de lucru s`ar putea intampla intr`o tara normala si nu in Romania.
http://nu-suntem-prosti.blogspot.com

Riddick spunea...

Liberalismul este, din păcate, de centru-stânga. Media partidelor liberale europene este de 10-15%, la noi se gasesc destui naivi care să-i urce spre 20%.

Să sperăm ca devenim ţară normală.

Te-am pus în blogroll.

Alexa spunea...

Buna Riddick ! :)
Ia te uita la Campeanu : Radu Campeanu despre Ilici : “Am fost si raman adversarul ideologic al domnului Iliescu. Avem pareri diferite si conceptii diferite din punct de vedere politic, dar vreau sa spun un lucru: cu domnul Iliescu pana la urma te poti intelege pe chestiunea respectului drepturilor omului si a demnitatii umane. Asta este un lucru esential. Prin urmare, gasesc ca este foarte normal sa putem sta de vorba impreuna pentru binele general al acestei tari, pe care-l doreste si el si eu si toti amicii nostri politici”.

Drepturile omului si demnitatea umana...nu te infiori ?

Riddick spunea...

S-a înţeles cu Ilici mai dinainte de-a ajunge în românia în 1990, când s-a instalat şef la PNL.

Mi-e scârbă de mumiile astea !

Alexa spunea...

Si mie imi este ! Insa va iesi tot Base ! :D

Riddick spunea...

Băse rulz !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: