09 martie 2022

Avertizare timpurie şi recapitulare. Desigur, doar pentru public - valeţii Păpuşarilor ţin cu tot dinadinsul să-şi încerce un noroc care este inexistent.

_

 

De reţinut avertizarea referitoare la AUR, care apare cam pe la jumătatea clipului (18:19).

12 comentarii :

Anonim spunea...

Nu reusesc sa inteleg care e treaba cu AUR. Ce au in comun co-presedintii aia doi? Ce i-a apropiat? E ca o asociere intre un bivol atins de turbare, mugind continuu si un țap castrat, obez, mut si lipsit de energie. Dar, altfel, semeț nevoie mare. Iar Sorin Lavric, intelectualul partidului, pare, pe linga astia doi, un poet cu capul in nori in cea mai mare parte a timpului. Politicos si sensibil ca o domnișoară. Cind coboara printre noi zice de multe ori lucruri stimabile, adevarate, chiar curajoase uneori, dar care nu rezonează deloc (atunci cind nu se bat cap in cap) cu galagia țiganului co-președinte. Pe de altă parte, l-am văzut pe Lavric zilele trecute pe youtube, ieșit în stradă la nu stiu ce demonstratie anti-războiul din Ucraina, acuzându-l pe Putin că... nu mai știu ce. Ce sa cred? Ca nu pricepe ce se intimpla acolo? Ca pricepe, dar ii e frica sa spuna adevarul? De ce nu-si tine gura, de ce nu sta acasa daca stie ca i se stafidesc testiculele cind stresul e prea mare?

Șoșoaca le zice bine in general, avocățește, tunător, dar uneori dă cu capul in gard rau de tot, calca in strachini, inchide un ochi sau face pe proasta in chestiuni fundamentale. Una peste alta: îmi e suspecta fiindca prea a apărut ca din spuma marii, prea pare sa aiba un spate puternic, prea i se inalță soclul de unii care pretind ca o ataca. Iar ala cu care iese in strada, organizatorul de mitinguri Pompiliu Diplan-gura-mare, imi e si mai suspect. Intors acum vreo doi ani din America - odata cu Covidul, dar ca anti-covidist galagios (opozitie controlata, probabil) -, unde s-ar fi imbogatit in doar citiva ani lucrind ca programator (adică salariat, om al muncii, haha), pare sa nu aiba deloc grija zilei de miine (sta in Romania, dar isi tine copiii la studii in SUA) si a devenit rapid un mitingist de frunte, organizind mai nou chiar si o mini-caravana auto dupa model canadian, cu care bîntuie prin tara si, banuiesc, face liste, poze, inregistrari video, planteaza microfoane si camere video prin casele naivilor care il invita la masa etc. Ca sa i se creeze un trecut revolutionar, i s-a confectionat (sau i s-a scos de la arhiva) o fotografie de mitingist de pe vremea Pietei Universitatii. Nu au mers chiar pina la a-l pune pe baricada de la Inter alaturi de Dan Iosif... Dar, poate, o fi cîștigat omul la loto-USA cîteva sute de milioane de dolari și își permite sa aiba o astfel de viață.

***

Daca ti-a scapat, ar trebui sa asculti si analiza asta. Foarte-foarte buna, foarte directa, foarte curajoasă si scrisa cu precizie chirurgicala. Dar fara anestezie - asa cum procedeaza medicii cind au de-a face cu abcese oribile la serviciul de urgente medicale:

Războiul din Ucraina, coloana a cincea din Rusia și clanul Rothschild
3 martie 2022 | Opinii, Video |

https://flux.md/opinii/razboiul-din-ucraina-coloana-a-cincea-din-rusia-si-clanul-rothschild

Riddick spunea...

Le zice bine DOAR Şoşoacă - dar... ce să vezi?! "N-are ce să facă concret, neavând pameni, un partid" - se complace în postura de solistă de prea mult timp ca să mai fie credibilă. Până acum trebuia să lanseze un partid dar nu PNR-ul ăla în care cică ar fi fost înscrisă de la început. Ies la iveală impostorii, rând pe rând.

Mulţumesc pentru link, îl ştiam dar abia acum îl şi deschid.

Anonim spunea...

Ce dracu frate , credeam c-am scapat de cosmarul Sosoaca si acum , mi-o bagi matale in ciorba ?Sorin Lavric..cine-i frate Sorin Lavric asta ? Stiu stai linistit dar asa...ca chestie .Prin ce si mai ales " unde a performat ? Parca-i mai credibil Simion care n-are decat... studii medii .Altminteru crezi ca-l pastrau " ãia " alaturi d e Tarziu sau Diplan ca sa n-o mai amintesc pe Sosoaca ?Da-i dracului ca , toti acesti tipi care s e vor a fi considerati ca , facand parte dintre popularii Romaniei izvorasc din acelasi putz ce-s are izvoarele pe str. Eforie no. 2 . Chiar , o mai fi sediul baietilor cu ochii albastri acolo ? Oricum ,nu putem uita ce , cel putzin Sosoaca , facea trotuarul prin zona pe la biroul lui Isarescu .Frate , in alte tari vad gvernatorii banilor multi se mai inlocuiesc cateodata in vreme ce asta...cred ca va fi facut mumie cu scaunul ala al Bancii Natiunale cu tot ! Eu zic c-o fi...merituos ...

Riddick spunea...

Ba cică-i "titrat", Simion, a făcut o particulară, ceva. Că nu pare, e partea a doua - îl dezavantajează făţău', de zici că "n-ar avea".

Se cramponează câte unii "de cracă", până se rupe şi cade cu ei...

Anonim spunea...

Lasa frate ca si alde Peia a " facut " o multime de institutii si-i mai titrat decat Printul Charles si daca si pe asta-l " avantajeaza fatzalaul "...zici ca-i poponar 120 % daca nu si mai mult ! Intrebare : la aia de la Neamul Romanesc { serios , alt nume chiar n-au gasit ?} nu este afiliat si Chelaru...generalul ? Daca-i adevarat atunci...RAU A MAI AJUNS !

Riddick spunea...

Nu, masonul Chelaru e (acum) la AUR, şi mai e şi parlamentar. A bântuit şi pe la PNR, însă, şi pe la o făcătură mai veche, PFN.

Riddick spunea...

https://riddickro.blogspot.com/2022/03/pastila-r-32.html

Anonim spunea...

Acu' m-am prins : ce scrie aici sus , deasupra locului de introdus comentariul sta scris ADEVARUL despre ceea c e s-a petrrecut cu lumea de vreo trei ani incoace si se petrece inclusiv acum...in Ucraina !

Riddick spunea...

Atunci să trec "motto-ul temporar de la comentarii". Cel de acum (îl schimb periodic, şi cel de acum va dispărea la un moment dat):

Devine tot mai clar că PLANDEMIA a fost lansată în pregătirea RĂZBOIULUI. Cu prima le-a ieşit cam pe dos globaliştilor, au fost deranjaţi de adevărul ajuns la publicul larg. Să sperăm că cel de-al doilea le va fi letal.

Anonim spunea...

Riddick , dumneata sti unde-i Deveselu , ai avut reodata curiozitatea de-a da o fuga pana acolo sa vezi ce si cum ?Deveselu , este o comuna { de fapt mai curand un sat mai rasarit } in judetzul Olt , la vreo sase km. de Caracal si situat la inca vreo trei sute d e metri distanta de un rauletz , de fapt mai degraba o gàrla mizerabila numita Teslui . Americanii si-au insalat "scutul " in padurea STRATEGICA ce inconjura pe vremuri Depozitul de Munitii si Alimente al Municipiului Caracal .Tot acolo era si poligonul de tragere cu armament usor de infanterie de care se serveau vreo cinci regimente de soldati ai Armatei RSR cantonate in orasul Caracal de unde provine Marius Tuca , Dan Diaconescu si alti corifei ai jurnalismului romanesc . Spui dumneata ca scutul este inutil .Te-ntreb eu : daca drona aceea a fost lansata fix de pe granita...mai avea ala vreme s-o ia in radar ? Cum sa fie inutil si ce dovada mai concreta ca este util vrei , mai mult decat faptul ca...drona a fost doborata ? " condițiile meteo de la acel moment, nu au permis utilizarea altor măsuri procedurale pentru identificarea în zbor a acestui obiect aerian”, Mai ramanea ca reprezentantii MApN sa fi dat vina pe stolurile de pinguini calatori asa cum au facut tipii de la Pearl Harbor in 19...40 !Deci , daca vine vreo bombardea ruseasca SS 20 sau 40 sau 50 sau orice Iskander ramane cum s-a stabilit " viteza ridicată, înălțimea de zbor redusă, asociate cu relieful accidentat și condițiile meteo de la acel moment, nu au permis utilizarea altor măsuri procedurale pentru identificarea în zbor a acestui obiect aerian”, au declarat reprezentanții MApN .Culmea este ca Romania plateste pentru acel scut...chiar daca unii cred ca serviciile sale sunt pe moca .

Riddick spunea...

Poate că n-ar fi avut timp (e vorba doar de vreo trei minute), dar să nu-mi spună ăştia mie că "nu s-a putut face nimic". N-am fost niciodata pe la Deveselu, sau prin zona aia. Dar îmi imaginez cam ce-ar putea fi.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

"Deveselul" este inutil. Well, inutil... României:

MApN, precizări de ultimă oră despre drona ucraineană care a zburat în România: de ce nu au reușit militarii români să identifice drona în zbor

Aeronava a intrat în spațiul aerian al României, venind dinspre Ucraina, în jurul orei 23.23 și a părăsit spațiul aerian național în jurul orei 23.26, îndreptându-se către Ungaria.

Evoluția acestui obiect aerian pentru un timp foarte scurt în spațiul aerian național, viteza ridicată, înălțimea de zbor redusă, asociate cu relieful accidentat și condițiile meteo de la acel moment, nu au permis utilizarea altor măsuri procedurale pentru identificarea în zbor a acestui obiect aerian”, au declarat reprezentanții MApN.

...........

Ungurii au alertat şi ridicat avioanele lor SAAB Gripen. Croaţii şi romEUnii, ca lachei ce sunt, au stat cu deştiu'-n gură. Dronă veche dar de mare viteză, similară unui Tomahawk. Un devesel inutil, pe care de fapt România nici nu-l are (nefiind al său!), ci doar îl găzduieşte în interesul altora.

Riddick spunea...

Drona "doborâtă" a căzut taman la Zagreb, deci ori a fost doborâtă în afara României, ori a căzut la limită de combustibil sau din alte cauze.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: