15 decembrie 2021

Motocu, analiză critică la Şoşoacă

Incidentele de la locuinţa Dianei Şoşoacă sunt grave şi neîntâmplătoare. Dar ele s-au putut întâmpla şi fiindcă gazdele au comis mai multe greşeli (locul ales, "auto-invitaţii" dubioşi acceptaţi, "desfăşurătorul", etc.). La acest nivel nu prea îţi permiţi greşeli. "Sau..."

Încă un element suspect. Mi l-am reamintit auzindu-l în primul clip pe Motocu zicând  "avocatul masonului ăla, Roncea" - este vorba despre Mihai Rapcea (avocat, ex-yoghin MISA). Un dubios care - printre alţii - a sabotat (2011-2012) înregistrarea Partidului Naţionalist, la fel ca roncii fiind un acoperit infiltrat. Atunci Rapcea a retras de la TMB listele de adeziuni semnate aduse de el (şi adunate de oamenii lui): cum au rămas prea puţine, PN nu s-a mai înregistrat. Şi nici nu s-a reluat demersul, ulterior. Ei bine, exact acest notoriu Rapcea - după toate câte le-a făcut - este acum deja recuperat "ca naţionalist", şi ca avocat (la cazul recent) chiar şi de soţii Şoşoacă.


4 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick , sa nu-mi spui c-ai pus botu' la aiureala aia cu sotii Sosoaca ca , ma supar rau de tot si...n-am voie de la doctor ! Taman cand uitasem ca mai exista...

Riddick spunea...

Ideile pe care le afirmă nu sunt greşite.

Problema este calea aleasă, adică, cum le susţii. Că dacă n-o faci cum trebuie şi trecând timpul nici nu-ţi dai seama unde mai trebuie lucrat, atunci încep să cred altceva. Chiar, poate, că de fapt... nu le susţii.

Anonim spunea...

Fara sa fiu un cretin notoriu , chiar nu pot pricepe DE CE si-n baza carui mandat , actualul PM Nicolae Ciuca si-a cerut scuze " poporului italian " ca urmare a evenimentelor cu familia Sosoaca si tipii de la RAI 1 . Adica , mai concret , daca asi avea posibilitatea , asi intreba autoritatile italiene , de cate ori si-au cerut scuze ... poporului roman pentru romanii si romancele ce au fost ucisi in cizma lor imputzita , ce au fost sechestrati si tratati ca SCLAVI in aceeasi cizma la fel de imputzita iar " justitia " broscareasca ...de cate ori a dat curs solicitarilor justitiei romane de a extrada pe cate un individ ce s-a lacomit la galeata cu lovele dupa care...s-a carat la macaronari . Ciuca asta care se vede si fara binoclu , nu-i in stare s a lege doua vorbe inteligibile daca nu-i vorba de ordine racnite , s-a trezit peste noapte ca-i diplomat ? Ma mir ca n-a protestat cand Florin Roman "si-a dat demisia " , nu de alta dar toata lumea stie ca tipu era omul lui !Auzi tu : " demisie d e onoare " de parca toata lumea politica romaneasca a baut apa dupa Victor Ponta care si azi isi blestema zilele ca a ascultat de sfatul " partidului " .Imi pare rau s-o spun insa M. Motocu , cu mici exceptii , nu prea stie ce spune . Cred ca s-a cam saturat sa nu mai fie perceput ca un lider de opinii si sa fie tinut pe tushe fix de catre aia de la care astepta oarece sprijin .Banuiesc ca ai cunostiinte despre ideile unora ce doreau ca madamme Sosoaca sa fie insotita la deplasarile sale prin tara de... motociclistii lui Motocu .Intrebare : am citit zilele astea prin Constitutie si de prin Regulamentul Camerelor despre " alesi " , deputati , senatori...presedinte si sincer , fie n-am stiut eu unde sa citesc fie n-am inteles limba in care era scrisa .Astia sant sfinti si de neatins indiferent ce fac insa , eu asa am inteles DOAR PENTRU DECLARATII SI ATITUDINI POLITICE deci nu inteleg cum de sotzul Dianei Sosoaca a scapat atat de usor lovind politzaiul ala .Altii , au fost carati la sectie si snopiti in bataie ...dar n-aveau neveste senatori ai Romaniei .

Riddick spunea...

Cu Ciucă e clar - un trădător. Cu ce a fost "acolo", şi cu ce roluri au avut fiecare, inclusiv autorităţili, om mai vedea, încă nu-i tocmai clar.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: