05 noiembrie 2021

SĂ VĂ FIE FRICĂ!

(PSD n-a murit "acum", ci de pe vremea "consensului de la Snagov" din 1995, când PDSR a adunat "forţele democratice" în jurul aderării la UE şi NATO. Ba chiar mai dinainte, sub forma FSN. Când a aderat la globalism, atunci prezentat în Est drept "comunismul reformat" / perestroika.)


Liviu Dragnea

Scrisoare către Marcel Ciolacu
 
Dragă Marcel,
 
Îți scriu astăzi, în numele meu și al tuturor celor care, în ultima săptămână, au pus mâna pe telefon și m-au sunat. Sunt mulți, să știi. Sunt foști sau actuali membri ai PSD, colegi de-ai noștri, susținători, votanți, oameni care, de-a lungul timpului, au crezut în Partidul Social Democrat. Sunt oameni care mult timp s-au uitat spre noi cu speranță. Sunt oameni care au muncit pentru acest partid și oameni care ne-au dat încrederea lor la vot. Și nu o dată, ci ani sau zeci de ani la rând. Sunt oameni care au ținut cu PSD, Marcel.
 
Acești oameni, Marcel, spun că Partidul Social Democrat a murit. Că pentru ei și mulți alții ca ei, ACEST PARTID NU MAI E PSD. Că nu a mai rămas nimic din imaginea construită în trei decenii, de noi, de predecesorii noștri, de guvernările noastre.
 
Pentru că astăzi, Marcel, Partidul Social Democrat condus de tine, de Vasile Dâncu, de Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, ACEST PSD S-A PREDAT. Cu arme și bagaje, la Cotroceni. Cu trecutul și munca a sute de mii de oameni din țară, ajungeți la groapa de gunoi a istoriei.
 
Având conștiința faptului că ați distrus cel mai mare partid al României și l-ați vândut lui Iohannis, vă îndreptați spre irelevanța pe care o dă trădarea. Pentru că asta pățesc trădătorii, dragii mei foști colegi. Mai devreme sau mai târziu, oamenii vă văd, așa MICI ȘI LAȘI cum sunteți. 
 
Mă uit cu amărăciune cum acest PSD, astăzi, negociază funcții în guvernul lui Iohannis în loc să negocieze suplimentarea cu Arbidol și alte medicamente pentru tratamentul Covid, pe care le țineți în vămi. Mă uit cum negociați președinția Camerei, în loc să negociați în Parlament creșterea alocațiilor sau a pensiilor. Mă uit cum apărați interesele lui Iohannis, în loc să apărați firmele românești și agricultorii noștri. Mă uit, alături de toți cei care au votat PSD cândva, cum ați executat comanda de la Cotroceni, unde MIROASE A FRICĂ. De astăzi, sunteți locotenenții lui Iohannis pentru toată România. Nu doar pentru cei care au fugit mâncând pământul din PSD-ul vostru.
 
De astăzi, Marcel, sunteți trădători dovediți ai intereselor acestui popor
 
Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului funcții într-un guvern eșuat și criminal. Vă pregătiți să stați la poză lângă cel mai inept guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbușit țara într-o criză sanitară, economică și politică fără precedent. Totul, ÎN TIMP CE ROMÂNII MOR pe holurile spitalelor. Totul, în timp ce oamenii își numără și ultimii lei pentru facturile la gaze și curent. Toate astea, în timp ce toată presa internațională râde de voi.
 
Dragă Marcel, pentru mulți oameni din rândul cărora te-ai ridicat și tu cândva, PSD-ul VOSTRU e o cumplită dezamăgire și o trădare care îi doare. Pentru că ați vândut și predat cel mai mare partid al acestei țări. Noi știm că nu de azi, Marcel. Doar că azi, întreaga Românie vă vede adevărata față și adevărații stăpâni. V-aș spune “rușine”, dar știu că, pentru cei ca voi, unde există comandă și ordin, nu există rușine și nici devotament față de români și de patrie.
 
VEȚI DA SOCOTEALĂ ROMÂNILOR PENTRU TOT. Pentru că, dragă Marcel, voi ați avut ocazia să salvați România ca să nu ajungă aici, dar AȚI ALES SĂ ÎL SALVAȚI PE IOHANNIS în ultimul ceas.
 

8 comentarii :

Anonim spunea...

Sincer sa fiu , desii " scrisoarea " este conceputa in cel mai dulce stil al anilor '50 , ca Liviu Dragnea a putut scrie si mai ales a putut semna asa ceva !Orice parnaias cu oarece experientza de bulau { Dragnea are minim doi ani } stie ca , dupa LIBERARE , trebuie sa stea pe burta macar pana s e uita ...fapta .Nu cred ca pungashul ala teleormanean de Dragnea a uitat atat de curand acest adevar esential deci : NU CRED CA EL A SCRIS ASA CEVA , mai repede cred ca-i vorba despre propagandistii de serviciu .Oricum , cine a pus fie si-o secunda botu la aburelile lui Ciolacu despre acel non-combat al PSD , s-a putut convinge inca o data daca mai era nevoie de faptul ca , daca politica-i tractir , politicienii nu-s altceva decat curve !

Riddick spunea...

Desigur "a beneficiat de asistenţă", fie şi numai la corectare-redactare. Mie mi se pare încă prea siropoasă. L-aş fi luat cu "bă! trădătorule! om de nimic ce eşti!", etc.

Riddick spunea...

"l-ați vândut lui Iohannis" - altă gafă, ca să nu spun muşamalizare. Fie ea chiar şi asumată, "tactică": gen "hai să nu zicem acum CHIAR TOT". Adică, despre Oculta globalistă: O DAU CU "IOHANNIS" LA FEL CUM MAI ÎNAINTE SE CRITICA "BASISMUL". De parcă "B şi I" ar fi de capul lor, nişte genii malefice "autonome" - şi nu interfeţe coordonate de Factorul Extern.

Riddick spunea...

Încă o gafă, chiar mai periculoasă: PSDragnea îşi asumă integral "deceniile FSN-FDSN-PDSR-PSD", inclusiv Anii Iliescu şi globalismul sub forma gorbaciovistă. GRAV. Foarte grav.

Căci ce înseamnă altceva vorbele astea?

"Sunt oameni care au muncit pentru acest partid și oameni care ne-au dat încrederea lor la vot. Și nu o dată, ci ani sau zeci de ani la rând."

"Că pentru ei și mulți alții ca ei, ACEST PARTID NU MAI E PSD. Că nu a mai rămas nimic din imaginea construită în trei decenii, de noi, de predecesorii noștri, de guvernările noastre".

Sunt sigur că cel puţin una dintre propoziţiile următoare este adevărată (de amândouă, ÎNCĂ NU dar AR PUTEA FI):

1. Noul partid APP ("al lui Dragnea") este puternic infiltrat, chiar la vârf, cu influenţă directă asupra liderului L.D.

2. Noul partid APP este creat de la început ca o operaţiune de dezinformare, construită ca FALSĂ OPOZIŢIE, spre a împiedica apariţia celei adevărate.

Dacă adevărată este doar prima, se mai poate face ceva. Dacă adevărată este a doua, o poate "conţine" şi pe prima ca adevăr subsidiar - este posibil ca Dragnea să nu fie la curent - INTEGRAL - cu "mecanismul REAL de partid".

Riddick spunea...

Vor ajunge (PSD) daţi la căcat dimpreună cu complicii lor întru pepe-socialism ueist (PnL).

https://riddickro.blogspot.com/2021/11/ehe-nici-nu-stiu-ei-ce-i-asteapta.html

Gabriel spunea...

Dragnea își urmărește interesul să muște din electoratul PSD (poate și AUR). Dar până în 2024 mai e mult, procurorii și serviciile nu stau iar dacă-l lasă până atunci, e doar ca să scadă scorul PSD. Dacă se întâmplă să ajungă liber până la alegeri, îl iau după aceea.
E un lider compromis, singura lui utilitate e pentru globaliști, și anume să scadă PSD în 2024.
Totuși, s-ar putea să nu-l lase, pentru că lansează public prea multe vorbe și idei care se dorește să rămână "fringe", iar el le bagă în mainstream. PSD rămâne un partid greu de înghițit pentru globaliști nu din cauza liderilor ci din cauza bazei - are cea mai numeroasă bază de simpli membri dintre toate partidele, membri care au o mentalitate loială față de țară spre deosebire de electoratul USR+ de pildă.
Această bază mereu va fi o sursă de insubordonare fată de puterile coloniale, de aceea e un partid greu de înghițit pentru ei. Faptul că se dovedește un partid greu de ucis e totuși o lovitură pentru globaliști, de aici și ura obsesivă și neputincioasă atât împotriva PSD, cât mai ales a electoratului PSD, care refuză să dispară.

Riddick spunea...

M-am gândit şi eu la tactica asta tip catch all - bună numai când transmiţi mesaje diferenţiate, pe canale care nu se suprapun şi către categorii care nu se suprapun. Dacă mergi pe termen lung cu "mesaj amestecat", îi poţi recupera pe cei vechi dar îi demobilizezi (făcându-i suspicioşi) pe cei noi "deja câştigaţi". Şi-i pierzi mai repede decât ai compensa cu cei recuperaţi, ăştia având şi o agendă mult mai naivă ("vor trocul plin", nu văd "ansamblul").

PSD-ul oficial ("care deţine marca") este deja înglobat în mainstream, nu mai poate fi recuperat - prea mulţi ciolănari care au primit ce li s-a promis, şi vor mai primi. Doar ei. Prostimea mai merge alături de ei doar inerţial, şi nu se ştie cât timp.

Dragnea nu trebuie să fie "pe tronul APP", poate dirija partidul şi din puşcărie, gen Lula da Silva în Brazilia.

Riddick spunea...

Absolut de acord cu "baza PSD" - impermeabilă la agenda globalistă dar captivă mental la "PSD-ul oficial". Disonanţă cognitivă, ea totuşi va trece dar în timp.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: