21 august 2021

Subminarea este acum mult mai evidentă, înainte era camuflată drept "criză sistemică" (prin mai numeroşii agenţi interni de atunci)

 Care între timp au mai fost neutralizaţi sau sunt pe cale de a fi...

... în cazul Rusiei (în prezent):

(s-a trecut la desemnarea directă a guvernatorilor de regiuni, "fără alegeri", după ce s-a constatat că 
ei devin centrele reţelelor disoluţiei statale, pe comandă externă)

Nu însă şi al României (începând din anii '80):

Elemente-bombă, mai ales de la momentul 4:48:
 

4 comentarii :

Anonim spunea...

Talpes , Dogaru si...rusnacul ! O fi o previziune Riddick , sti ceva in acest sens ? Chiar n-asi fi mirat caci , d e cate ori ai vad p'astia doi { caci reprezentantii rusilor s e mai s chimba...cateodata } imi vin e jitia instantaneu ! Jigodia aia de Dogaru...ca orice jigodie stie doar s a latre , s a maraie si sa-s arate...coltii aia tocitzi altminteri mai mare jigodie decat el " sindicalistul " , nu-i decat Talpes .Nu ma uit la video-uri cu Dogaru si Talpes caci , am stomacul sensibil da-i dracului pe amandoi !

Anonim spunea...

Ce zic astia d e la in politics.ro ?
inPolitics.ro
Exploziv: PSD anunta motiune de cenzura cu tema ”Citu penal”
Asta-i o gluma proasta in conditiile in care 1 ]Parlamentarii se afla in vacanta { vedeai-asi pe toti la IML in frigidere } si 2 ] de cate ori au " depus " PSD motiune d e cenzura si...a cazut oricare guvern in afara de-al lor propriu ?

Riddick spunea...

Rusu' e bazat, ştie ce zice. Pe alocuri, chiar exasperat de viteza redusă a "contramăsurilor" şi de gradul de infiltrare la vârf.

"T şi D" iniţial au pus botu' la "reforme" (T a negociat aderarea la NATO, D a fost trimis prin diverse delegaţii, "la parteneri"). Nu înseamnă că noi n-am putea pune un filtru şi separa informaţiile interesante.

Cu moţiunea după 1 septembrie, la începerea sesiunii de toamnă a parlamentului. Dar pentru eficienţă trebuie după congres, altminteri facţiunea LOrban ar fi constrânsă - imagologic - să voteze contra ei. Ete, de parcă dac-ar pierde ar vota ei o moţiune depusă atunci, ori ar iniţia ei una proprie...

Riddick spunea...

Am mai remarcat ceva, la clipul cu rusu'. Ăla nu se-ncurcă, "opoziţie/putere", ci numeşte clar inamicul: cel care atacă STRUCTURA DE STAT. Precum un microb sau un cancer.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: